keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Mitä Tapahtuu Kun Serkukset Harrastavat Seksiä?

Megadethin solistin, Dave Mustainen, mukaan niin oli käynyt kun Musta Barbaari oli tullut huomiohuoraamaan pääesiintyjä Megadethin keikalle, tarkoituksenaan mm. pilata keikka.

Qstockin festivaalijohtajalta ei heru ymmärrystä Mustan Barbaarin tempulle: Paha virhearviointi




Se onnistui sikäli huonosti, että bändi vain jatkoi soittamistaan, ja myöhemmin järjestäjän tietojen mukaan tämä pullisteleva ja huomionkipeä "räppäri" (fb-kaverini, joka on esiintynyt, ja julkaissut useamman biisin kuin kyseinen gansta, sarkastisesti kommentoi asiaa seinällään "jaa tuo räppäri?") oli pienimmän järjestysmiehen taltuttama.

Mitä siis tapahtui?

Mustan barbaarin ohjenuorana näytti olleen: "Haluan julkisuutta keinolla millä hyvänsä, mutta sen sitten pitää olla pelkästään positiivista julkisuutta."

Mutta totuus, että jos on pokkaa mennä pilaamaan toisten keikka, niin sitten pitää myös pystyä ottamaan vähän katukielisempiä kommenttaja takaisinkin.

Rasismi-kortti ja vähemmistö-kortti, kumpikaan eivät sovellut muiden kuin suvakkien mielestä "universaaliksi luvaksi tehdä kaikkea mitä mieleen juolahtaa".

Kyseessä oli röyhkeä ja epäkypsä käytös, jolla näytettiin ylimielisyyttä ja vähemmistövallankäyttöä ei vain (valkoiselle) pääesiintyjäbändille, vaan myös 13 000 katsojalle joista varmasti suuri(n) osa oli tullut pääesiintyjää katsomaan.

Jos taas Mustan barbaarin saldoa miettii, niin oliko se nyt yksi julkaistu biisi, ja toinen tulossa tyylinen ratkaisu, joten en kyllä menisi puhumaan Megadethista "meganevöhööddeathina" mitään. 50 miljoonaa albumia myyneelle bändille ei voida mennä asettelemaan ehtoja, kun itse ollaan yhden sinkun miehiä, eikä etenkään mennä sitä dissamaan tuolla tavoin, ilman että siinä saadaan vain itse sivistymättömän pellen maine.

Ja mitä tähän "hevarit pilas meidän keikan"-nönnötykseen tulee, niin se oli Qstockin henkilökunta joka Megadethin vaateisiin suostui. Pääesiintyjällä, joka on vetänyt paikalle tuhansia ihmisiä, on oikeus myös esittää haluamiaan, jopa hieman odottamattomiakin vaatimuksia (mikä on muuten ihan yleistä maailmalla kun orkesteri on kyllin suuri, kyse on siis eräänlaisesta rock-klisheestä).

Lisäksi kannattaa pitää mielessä, että Megadeth myöhästyi 10 minuuttia, joten tässä ajassa olisi ainakin tuo yksi biisi ehditty esitttämään.

Tässä selkkauksessa kiteytyykin se, mitä "tasa-arvolla" nykyisin tarkoitetaan. Mustan barbaarin kannattajina lähinnä ovat "rasismia!"-hokevat, pinnalliset idioottit joiden mukaan Megadeth on huonompi bändi koska kyseessä on sentään "vanhat narukätiset pitkätukat" soittamassa heviä - ja tietysti siksi, että se oli pääesiintyjä, kun taas Musta barbaari "ei ihan".

Sitten vielä ihmetellään mikä musiikissa on nykyisin vialla, jos aidosti kirjoitettu musiikki jota on myyty sen antivaltavirtastatuksesta huolimatta kymmeniä miljoonia kappaleita on edellä mainituista syistä huonompaa kuin verrokin, jota on tehty sen yhden julkaistun sinkun verrran, ilman että sen tekijä olisi itse muu kuin esiintyjä joka puhelaulaa muiden sanoja ja musiikkia. Se kertoo siitä, että itse musiikki antaa enää niin vähän, että syitä sen hyvyydelle tai huonoudelle pitää hakea keinotekoisista seikoista.

Tasa-arvo on tämän tapauksen antaman esimerkin mukaan jälleen osoittautunut aseeksi ja kortiksi joka lyödään pöytään kun halutaan jotain mitä ei olla itse ansaittu. Se menee tällöin yli sen, että meillä olisi ihmisenä yhtenevä arvo, se on muuttunut eturyhmän oikeutuksentunteen symboliksi. 

Entä "rasistiset törkykommentit"?

Olivatko ne todellakin rasismia, ja osoitus valkoisen heteromiehen rasistisuudesta, vai olisiko asia niin, että kun annetaan sontaa, saadaan sitä takaisinkin? Tällöin etenkin on ihan tavallista, jos mukaan liittyy myös rasistisia hörhelöitä, heidän lisäksi jotka nyt vain haluavat antaa muuten sanallista löylytystä alatyyliin.

Ennen tätä ei Mustaa bambiinoa oltu nimitelty, ei ainakaan näin kansanliikemäiseen tyyliin.

Mistäköhän johtuisi?

Onko syynä todellakin rotu, vaiko se, että hän itse sai tempullaan kaiken tuon aikaan?

Eikä vain itselleen, vaan jos aiemminkin pahimpia ongelmapesiä ovat olleet lähinnä afrikkalais- ja lähi-itätaustaiset mamut, niin minkähänlaisen, ennakkoluuloja hälventävnä kuvan Musta barbaari antoi tuolla esityksellään, jossa näytettiin poikkeuksellista harkinta- ja impulssinhallintakykyä?

Sitä paitsi törkykommentit hyödyttävät häntä, poliittisesti korrekti mediahan heti antoi näkyvyyttä, sen lisäksi että Suomessa kaikki vähemmistöt ovat muutenkin aina uhreja. Esim. maailmalla mustat kutsuvat toisiaan käyttäen n-sanaa, mutta jos muut käyttävät sitä heistä, niin tällöin saa rasismipojoja ja puoli valtakuntaa. Tilanne olisi sama jos vaikka tuo ja Mustaine olisivat alkaneet painia lavalla, ja tuo saanut levyynsä, niin Dave olisi tuomittu viharikoksesta 200 vuodeksi vankilaan ja kaikki rojaltit Megadethin biiseistä olisi menneet mustalle barbille.

Mitä muuten tuohon painimiseen tulee, niin pitää sanoa että vaikka Musta barbaari onkin kova poika pullistelemaan ja puhumaan ("seitsemän järkkäriä kantoi ulos", "keskeytin Megadeathin keikan" jne. pullistelupällistelyt), niin oli hänellä silti onni matkassa. Nimittäin vaikka metallimusiikki edustaa tyylisuuntaa joka on ulkoisesti raivokasta, se yleensä sisältää melko säyseitä ihmisiä, mutta joskus heilläkin tulee raja vastaan, tai he antavat ilmauksen toiselle osapuolelle siitä, että tämä on ylittänyt rajan.

Esim. Maynard Keenan Toolista ei kovinkaan kauaa katsonut keikan häirintää (alkaa noin kohdasta 2:45)


Samoin kuten alemmassa Misfitsin Jerry Only tulee järjestysmiesten avuksi.

Joten, tuollainen pelleily voi kostautua, myös muilla kuin sillä että saa loukatut tunteet itselleen. Enkä oikein osta tuota loukkaantumisteoriaakaan, koska sen verran rajut uhriutumispornon näyttelyt on kyseisen ganstan sosiaalisessa mediassa menossa muutenkin.

Kuten eräälle mamulle, joka twitterissäni hieman tuntui myötäloukkaantuneen sanoin, niin jos hän haluaa eroon rasismista, niin silloin hänen pitää todistaa rasistien puheet valheiksi. MB:n tempun jälkeen se tulee olemaan vähäsen vaikeaa.

Sillä vaikka tämä nyt hieman tälläiseltä viihdeuutisoinnilta vaikuttikin, on pidettävä mielessä että tässä on kuitenkin taas poliittisia irtopisteitä jaossa, ja tilaisuus katsoa maan kokonaiskuvaa.

Irtopistellä on ainakin Li Andersson, jonka twiitissä annetaan tuki keikan häiriköimiselle, ja syytetään vain rasisteiksi heitä, jotka eivät ihan ole samaa mieltä (vrt. tapaus kiakkovieraat, jotka syyttivät poliiseja siitä, että miten vegataristianarkistien oli kerta kaikkiaan pakko hakata poliisihevosia).
Mitä taas tulee kokonaiskuvaan, on tässä näytetty se, miten moniarvoisuuden ideana on se että tasa-arvon asemasta haetaan valtaa ja etuoikeuksia niin itselleen kuin myöskin omille lemmikeille, eli eturyhmille. Tästä myös johtuu Mustan barbaarin oikeutuksentunne, hyvin todennäköisesti, sillä nythän hän ei vain saanut promotusta (ehkä oli sattumaa, että häneltä tuli juuri kirja pihalle?), vaan hänestä tuli myös mokutuksen martyyri, samalla kun suomalaisista tuli heteroseksuaalisia, valkoisia miehiä, jotka ovat myös hirveitä rasisteja (kts. twitterin hashtag: rasismi2014).


On viisasta olla kohtelias; vastaavasti on typerää olla töykeä. Vihollisten synnyttäminen tarpeettomalla ja tahallisella barbaarisuudella on yhtä hullua kuin oman talonsa tuikkaaminen tuleen. - Arthur Schopenhauer.

Summa summarum:

Suomalaista rasismia on se, että jokainen joka erehtyy arvostelemaan tämän ganstan huomiohuoraavaa julkisuus-stunttia, on rasisti.


maanantai 28. heinäkuuta 2014

Maahanmuutto Työllistää

On monikulttuurisuusasiantuntijaa, maahanmuuttokoordinaattoria, tulkkipalvelukoordinaattoria, asioimistulkkia, kulttuuriluotsia, erityisryhmän linjavastaavaa, päivähoidon maahanmuuttajakoordinaattoria, sopeuttamistyöntekijää, kotoutussihteeriä, monikulttuurisen varhaiskasvatuksen suunnittelijaa, monikulttuurisen opetuksen suunnittelijaa, kotoutusprojektin toiminnanjohtajaa, monikulttuurisuusaktivistia, aktivistimaahanmuuttajakouluttajaa, monikulttuurisuusohjaajaa, monikulttuurisuuskoulutusmateriaalivastaavaa, sosiokulttuurista tasapainottajaa, vähemmistöoikeuksien valvojaa, maahanmuuttajien asunto-oloja pohtiva virkamiestä, maahanmuuttajapalveluiden päällikköä, maahanmuuttoneuvoston puheenjohtajaa, monikulttuurisuuskonsulttia, maahanmuuttajien rekrytoinnin helpottamista pohtiva työryhmää, maahanmuuttoyksikön terveydenhuollon konsulttia, maahanmuuttoyksikön psykologia, maahanmuuttoyksikön sosiaalityöntekijää, maahanmuuttoyksikön sosiaaliohjaajaa, maahanmuuttoyksikön etuuskäsittelijää, maahanmuuttajalasten varhaiskasvattajaa, sisäministeriön maahanmuutto-osaston ylitarkastajaa, siirtolaisinstituutin johtajaa, vastaanottokeskuksen apulaisjohtajaa, naapuruus-sovittelijaa, kotouttamisohjaajaa, kunniaan liittyvien konfliktien asiantuntijaa, maahanmuuttoasioiden johtajaa, sisäasianministeriön maahanmuutto-osaston oikeusyksikön yhdenvertaisuus-vastuualueen johtajaa, maahanmuuttaja- ja kotouttamisasioiden neuvottelukuntaa, maahanmuuttotyön päällikköä, maahanmuutto- ja kotouttamisasioiden yhteistyöryhmää, maahanmuuttopolitiikkastrategia, monikulttuurisen maahanmuuttajatyön päällikköä, maahanmuuttajien henkisestä sopeutumisesta vastaava asiantuntijaa, sopeutumiskonsulttia, maahanmuuttajajärjestöjen toimintaedellytyksiä voimaannuttavan projektinjohtajaa, maahanmuuttajajärjestöjen mielenterveysosaamista pohtiva projektisuunnittelijaa, maahanmuuttajien työllistämisyhdistyksen asianajajaa, maahanmuuttajien neuvontapisteen ohjaajaa, monikulttuurisen tietopalvelukeskuksen asiantuntijaa, maahanmuuttajien kansalaistoiminnan kehittämisestä vastaavaa virkamiestä, väkivaltarikoksiin syyllistyneiden maahanmuuttajanuorten valvojaa, maahanmuuttovastaava, monikulttuurisuuden johtavaa asiantuntijaa, maahanmuuton erikoistutkijaa, ihmisoikeustyönjohtajaa, Sisäministeriön maahanmuuttojohtajaa, monikulttuurisuustaitojen kehittäjää, monikulttuurisuuskampanjasuunnittelijaa, ulkomaalaisasioiden valmistelijaa, monikulttuurisuustyön suunnittelija, maahanmuuttajien kansalaistoiminnan kehittäminen projektin johtokuntaa, monikulttuurisuusasiantuntijaa, maahanmuuttokoordinaattoria, tulkkipalvelukoordinaattoria, asioimistulkkia, kulttuuriluotsia, erityisryhmän linjavastaavaa, päivähoidon maahanmuuttajakoordinaattoria, sopeuttamistyöntekijää, kotoutussihteeriä, monikulttuurisen varhaiskasvatuksen suunnittelijaa, monikulttuurisen opetuksen suunnittelijaa, kotoutusprojektin toiminnanjohtajaa, monikulttuurisuusaktivistia, aktivistimaahanmuuttajakouluttajaa, monikulttuurisuusohjaajaa, monikulttuurisuuskoulutusmateriaalivastaavaa, sosiokulttuurista tasapainottajaa, vähemmistöoikeuksien valvojaa, maahanmuuttajien asunto-oloja pohtiva virkamiestä, maahanmuuttajapalveluiden päällikköä, maahanmuuttoneuvoston puheenjohtajaa, monikulttuurisuuskonsulttia, maahanmuuttajien rekrytoinnin helpottamista pohtiva työryhmää, maahanmuuttoyksikön terveydenhuollon konsulttia, maahanmuuttoyksikön psykologia, maahanmuuttoyksikön sosiaalityöntekijää, maahanmuuttoyksikön sosiaaliohjaajaa, maahanmuuttoyksikön etuuskäsittelijää, maahanmuuttajalasten varhaiskasvattajaa, sisäministeriön maahanmuutto-osaston ylitarkastajaa, siirtolaisinstituutin johtajaa, vastaanottokeskuksen apulaisjohtajaa, naapuruus-sovittelijaa, kotouttamisohjaajaa, kunniaan liittyvien konfliktien asiantuntijaa, maahanmuuttoasioiden johtajaa, sisäasianministeriön maahanmuutto-osaston oikeusyksikön yhdenvertaisuus-vastuualueen johtajaa, maahanmuuttaja- ja kotouttamisasioiden neuvottelukuntaa, maahanmuuttotyön päällikköä, maahanmuutto- ja kotouttamisasioiden yhteistyöryhmää, maahanmuuttopolitiikkastrategia, monikulttuurisen maahanmuuttajatyön päällikköä, maahanmuuttajien henkisestä sopeutumisesta vastaava asiantuntijaa, sopeutumiskonsulttia, maahanmuuttajajärjestöjen toimintaedellytyksiä voimaannuttavan projektinjohtajaa, maahanmuuttajajärjestöjen mielenterveysosaamista pohtiva projektisuunnittelijaa, maahanmuuttajien työllistämisyhdistyksen asianajajaa, maahanmuuttajien neuvontapisteen ohjaajaa, monikulttuurisen
tietopalvelukeskuksen asiantuntijaa, maahanmuuttajien kansalaistoiminnan kehittämisestä vastaavaa virkamiestä, väkivaltarikoksiin syyllistyneiden maahanmuuttajanuorten valvojaa, maahanmuuttovastaava, monikulttuurisuuden johtavaa asiantuntijaa, maahanmuuton erikoistutkijaa, ihmisoikeustyönjohtajaa, Sisäministeriön maahanmuuttojohtajaa, monikulttuurisuustaitojen kehittäjää, monikulttuurisuuskampanjasuunnittelijaa, ulkomaalaisasioiden valmistelijaa, monikulttuurisuustyön suunnittelija, maahanmuuttajien kansalaistoiminnan kehittäminen projektin johtokuntaa, ulkomaalaisoikeuden asiantuntija, maahanmuuttopolitiikan tutkijaa, maahanmuuttoviraston tutkijaa, kansainvälisen siirtolaisjärjestön projektikoordinaattoria, syrjintälautakunnan johtajaa, Sisäministeriön maahanmuutto-osaston päällikköä, Sisäasiainministeriön kotouttamisyksikön johtajaa, maahanmuuttajien asumisneuvojaa, maahanmuuttajien henkilökohtaista palveluohjaajaa, maahanmuuttajien tukijärjestön johtajaa, ulkomaalaisille maksettavan toimeentulotuen käsittelyä koskevien menettelytapojen selkeyttäminen -työryhmää, maahanmuuttajapoikatyön johtajaa, maahanmuuttajien yhteispalvelutoimiston johtajaa, maahanmuuttajataustaista kokemusasiantuntijaa, etnisten suhteiden neuvottelukuntaa, työelämävalmiuksien kartoittajaa maahanmuuttajille, syrjintää epäilevien neuvontapisteen johtajaa, syrjinnänvastaisesta toiminnasta vastaavaa viranomaista, syrjintäilmiöiden analysoijaa, maahanmuuttajien koulutuksen kehittäjää. asiantuntija, maahanmuuttopolitiikan tutkijaa, maahanmuuttoviraston tutkijaa, kansainvälisen siirtolaisjärjestön projektikoordinaattoria, syrjintälautakunnan johtajaa, Sisäministeriön maahanmuutto-osaston päällikköä, Sisäasiainministeriön kotouttamisyksikön johtajaa, maahanmuuttajien asumisneuvojaa, maahanmuuttajien henkilökohtaista palveluohjaajaa, maahanmuuttajien tukijärjestön johtajaa, ulkomaalaisille maksettavan toimeentulotuen käsittelyä koskevien menettelytapojen selkeyttäminen -työryhmää, maahanmuuttajapoikatyön johtajaa, maahanmuuttajien yhteispalvelutoimiston johtajaa, maahanmuuttajataustaista kokemusasiantuntijaa, etnisten suhteiden neuvottelukuntaa, työelämävalmiuksien kartoittajaa maahanmuuttajille, syrjintää epäilevien neuvontapisteen johtajaa, syrjinnänvastaisesta toiminnasta vastaavaa viranomaista, syrjintäilmiöiden analysoijaa, maahanmuuttajien koulutuksen kehittäjää.

Ja sinä maksat.

Katso myös mokuttajien kootut sijotusvinkit:


maanantai 21. heinäkuuta 2014

Massakontrollin Aseet: Kuinka Totuus ja Valhe Elävät Naapureina - Toistaiseksi

Tämän päivän (21.7) Aamulehti (en löytänyt lainkaan juttuun linkkiä lehden sivustolta - valitan) kertoo seuraavan faktan, jota feministit pelkäävät mutta josta maskulistit ovat puhuneet jo kauan, eli sen mukaan köyhä mies elää noin 10 vuotta vähemmän aikaa, kuin köyhä nainen (miehen eliniän ennuste 68,5 vuotta ja naisen 79 vuotta).

Mikä asiassa on mielenkiintoista, on se, että rikas mies on se joka elää - aivan kuten köyhempi nainen - myös 10 vuotta köyhää miesten pidempään.

Tämä tutkimus on kuin suora toisinto edellisen viikon blogijutusta, jossa kerrottiin mm. seuraavaa:

Todellakin, on huomattavaa ettei feminismi lainkaan taistele kapitalismia vastaan, vaan se ainoastaan - käyttäen verukkeena iskusanoja kuten "tasa-arvo" - haluaa naisten saavan saman osan riistosta, minkä kapitalistit saavat, mutta siten että normaali (työ-)mies on se joka jää niin kapitalismin, kuin modernin naisen ja feminismin, työjuhdaksi jolle jää rauhaton lepo, kiitokseton osa ja raataminen kehdosta hautaan.
Samoin tässä on olennaisena piirteenä se, että käärme ei pure toista käärmettä; moderni nainen ihailee kkaltaistaan, miestä joka on psykopatialle ja narsismille perustuvan järjestelmän ihailtu menestyjä. Tästä johtuu ainakin osittain hypergamia. Kyseessä on eräänlainen hengenheimolaisuus, jota terveet ihmiset eivät voi käsittää, sillä heidän sydämensä ei ole täynnä pahaa, ja heidän on vaikea siksi ymmärtää ihmistä jolla hädin tuskin edes on sydäntä.
Lisäksi jos nyt jokainen nainen ei pääse naimaan ylöspäin johtoportaan rikasta ja statusta tihkuvaa psykopaattia, niin kuitenkin pitää muistaa että monilla aloilla naiset jo ansaitsevat paremmin kuin miehet - puhtaasti feminismin tuplastandardien ja massakontrollipropagandan kuten "naisen euro"-myytin turvin - tämä merkitsee silloin sitä, että mitä enemmän saamme jo pelkästään naistyöläisiä, sitä enemmän saa kapitalisti voittoja, sekä tietysti järjestelmälle omistautuneita lampaita (joiden kanssa on vaivatonta harrastaa seksiä; paitsi jos satut kuulumaan heidän kanssaan samaan yhteiskuntaluokkaan).
Tässä myöskin syy miksi feminismi on olemassa vain länsimaissa; ne ovat kapitalistisia maita, joissa naiset ovat 80% ostajista.
On siis ilmeistä, että jos me puhumme tasa-arvosta miten tahansa, oli se sitten pariutumisen tasa-arvoa, tasa-arvoa terveyden ja eliniän suhteen tai luokkatietoisuutta kompensoivaa tasa-arvoa pohtien, päädymme aina samaan johtopäätökseen: mies on se sorrettuin, ja syrjäytettynä miehenä oleminen feminismin ja kapitalismin rappeuttamassa yhteiskunnassa on kirjaimellisesti hengenvaarallista.

Syy miksi asiaa ei muuteta, on siinä että uhreista ei välitetä, ja tietenkin siksi koska meillä on siitä hyötyjiä.

On huomattavaa, että jo varhain kapitalisti äkkäsi sen miten helposti naisia voi puijata.

Naisen vapautumisen aikaan, kun kapitalismi-niminen yhteiskuntajärjestelmä alkoi muokkautua teollistumisen ja porvarisluokan nousun myötä, keksi tupakkakapitalisti nimittää normaalisti miesten suosimia tupakoita ns. vapaus-soihduiksi. Näin markkinointi iski suoraan peniskateuden jäytämiin "mekin halutaan olla miehiä"-feministeihin, jotka niin lapsekkaan kapinoinnin ja passiivisaggresiivisen miesvihan ("kaikki miesten miellyttäminen on väärin"-periaate joka on erityisen voimakasta nykyisenä feminismin aikakautenakin) ajama "vapautumisensa" villiinnyttäminä ryhtyivät vetämään aiemmin niin epänaiselliseksi nähtyä rököä. Kapitalisti kääri hillot, ja nainen laittoi kessuksi. Tämä tietenkin hyödytti myös kapitalistia, sillä kukapa nyt ei rikasta miestä haluaisi.

Tämä malli on sittemmin ottanut - kuten itämainen ihminen sen sanoisi - 10 000 variaatiota.

Palatakseni lehtikatsaukseen, oli samaisessa lehdessä siis mainitun faktan lisäksi myös mukana aivopesu- &propaganda-osio, eli valheen edustaja.

Sitä edusti kolumni, jonka oli kirjoittanut Matti Hoviseppä (näemmä maksullisena aamulehden sivuilla, joten sinne jää) ja kolumni kulki nimen "Tasa-arvoinen saattaisi naida jopa apinan".

Kyseinen juttu vilisi sanoja ja lauseita kuten: konservatiivien", "naisen nykyistä takaperoista asenaa", "yhdenvertaisuus on ollut vuosisatoja särkevä paise katolisessa kirkossa", "mutta yli järjen juoksee jopa korkeasti koulutettujen naisten pyrkimys pitää itsensä yhä vapaaehtoisesti kahlittuina".

Eli se oli sitä itseään; kaikkien muiden arvot ovat väärin (konservatiivisuutta), naisen oikeus päättää omasta elämästään ja asettua feminismin rappioarvoja vastaan on väärin, ja katolilaisuus joka ei ole alistunut sukupuolia vihaavien pervertikkojen antikristilliselle ja ihmiskunnan enemmistöä vastustavalle pakkovallalle puolestaan onkin tässä se joka on syyllinen, vaikka kyseisen kirkon alkuperä onkin kristillisyydestä joka ensimmäisenä näki ihmisarvon tämän yhteiskunta luokan ulkopuolisin silmin (heillä oli liian kiire pelastella roomalaisten hylkäämiä, "liian heikkoja" vauvoja jotka oli jätetty tunkioille kuolemaan, joten he eivät ehtineet nimitellä heteroseksuaaleja "cis-saastoiksi" ja asettaa naista jalustalle jolle legiimisti olisi yltänyt vain keisari, sen sijaan he sallivat naisen asettua seurakuntaan muuksikin kuin pakanalliseksi temppeliprostituutiksi).

Kolumnissa vielä mainitaan seuraava lause:
"Kasvatustieteen naisprofessori väittää, että meihen ja naisen täydellinen tasa-arvo rappeuttaisi Puolan henkisesti ja uhkaisi antaa lapsille väärää sukupuoliopetusta". 

Mutta äkkiä - kolumnin perusteella - koulutettu ja itsenäisesti ajatteleva nainen ei olekaan ihailtava, vaan väärässä, eikä ymmärrä omaa parastaan.

Minä sanon että kyllä ymmärtää, eikä vain narsistisesti naisten ja miestenvihaajien parasta, vaan ihmiskunnan parasta.




Ja mikä parasta, on alkanut jyvien ja akanoiden erottelu, ja siinä prosessi yhä useampi nainen on alkanut heräämään feminismin painajaisesta, ja näkemään totuudeen.

Se sopii hyvin tämän päiväiseen lehtikatsaukseen, sillä myös yhteiskunnassa voimme nähdä miten rinnakkain elää totuus ja valhe, ja kuinka etenkin näin totuuden pyrkiessä esiin, alussa vain fiksuimmat ja itsenäisimmät yksilöt näkevät sen seuraamatta eksytettyä lammaslaumaa ja siellä määkiviä pässejä.


Feminismin koko voimanlähde on alhaiset ja primitiiviset tunteet, eivät faktat. Samoin voidaan sanoa, että sitä voi nainen ja mies kannattaa vain jos on täydellisen aivopesty, mutta hyvää tarkoittava, tai jos on täydellisen itsekäs ja pahansuopa (tämä tosin ei koske miesfeministejä, jotka ovat universaaleja kynnysmattoja molemmille sukupuolille).

Myös tässä tapauksessa saimme kertausta siitä, miten massakontrollin aseista eräät tärkeimmät perustuvat tuplastandardien käyttöön, ja näin ollen itkuvirret naisista ja tasa-arvon edistäminen feministisellä seksismillä on edelleenkin yleinen näky, samalla kun faktat sivuutetaan kylmän tyynesti.

Lopuksi vielä video siitä miten katolilaiset ovat sortamassa feministejä ja seksuaalisia vähemmistöjä, jotka osoittavat vain suvaitsevaisuuttaan.



Lue myös:

Naiset feminismiä vastaan

torstai 17. heinäkuuta 2014

Luonnevikaisuuden Poliittisesti Korrektit Koodinimet

Ovat "moderni naiseus" ja tietenkin feminismi/feministi

Fundamentissa on tehty aiemminkin havainto siitä, miten moderni itsekäs (tai kuten he itse sanovat "itsenäinen") naiseus ja feminismi ovat käytännössä täysin samat ilmiöt kuin luonnevikaisuus, eli persoonallisuushäiriöt.

Tämä siitä yksinkertaisesta syystä, että te tunnette puun hedelmistään, ja te tunnette ankan siitä miltä se näyttää ja mitä se tekee.

Eräs toinen Fundamentin havainto onkin siinä, että yhä useammin kun näet naisen valittavan julkisuudessa siitä, miten mies oli narsisti, tulee mieleen että heti kun miehellä on näitä modernin naisen tai feministin piirteitä, joutuu nainen näkemään siinä itsensä, jolloin hän huutaa oitis että "narsisti" - kyse lienee miehestä joka on peili naiselle, mies jolle nainen häviää omassa pelissään.

Katsotaanpa seuraava.

Näin ajattelee narsisti

Itse jutun saa jokainen lukea ja analysoida, opetellen käytösmalleja omaksi parhaakseen, itse. 

Mutta tämän varsinaisen kirjoituksen tueksi erotan tekstistä seuraavan tunnistuslistauksen.

Se on aika kylmäävää luettavaa, kaikki nuo piirteet nähdän feministisessä, modernin naisen elämälle tarkoitetussa yhteiskunnassa hyveinä, ja jotka niiden toteuttamista vastustava, nähdään "naistenvihaajina" ja "sovinisteina". Gee, I wonder why, kuten meillä ameriikkojen yhdysvalloissa tavataan näissä tilanteissa noa. 

Yhdysvaltain psykiatriyhdistyksen mukaan narsisti täyttää vähintään viisi seuraavaa kriteeriä:
1. Kuvittelee olevansa ylivertainen. Liioittelee lahjojaan ja saavutuksiaan.
2. Keskittyy ajatuksissaan epärealistisiin mielikuviin menestyksestään, voimastaan tai kauneudestaan.
3. Kokee olevansa ainutlaatuinen ja uskoo saavansa ymmärrystä vain huomattavilta henkilöiltä ja instituutioilta.
4. Vaatii ihailua.
5. Vaatii erityiskohtelua ja etuoikeuksia. Kokee, ettei hänen tarvitse sopeutua yhteiskunnan sääntöihin.
6. Käyttää muita hyväkseen eikä osoita kiitollisuutta.
7. On empatiakyvytön eikä ota muiden tarpeita huomioon.
8. On ylimielinen ja röyhkeä.
9. On kateellinen mutta luulee muiden kadehtivan häntä.

Lähde: Narsistien uhrien tuki ry

Vaikka kyseessä on vähintään viisi piirrettä, täytyy jokainen kohta helposti!

Lisäksi emme voi olla kiinnittämättä huomiota seuraavaan, mikä tuntuisi olevan myös sarjaa "jäljet, jotka johtavat sylttytehtaalle".

Narsisti laittaa uhrinsa lukkoon

Esim. Naisten tapa haluta pitää kulissit yllä, ja kieltää kertomasta kenellekään miten itse on riehunut, on ihan tyypillisintä narsismia. 

Mutta siinä ei vielä kaikki, nimittäin eräs mielenkiintoinen seikka on siinä, että nykyisin voi lukea, nähdä ja kuulla siitä miten moni mies menee naisen kanssa lukkoon, vaikka sen luulisi olevan odotettu ja iloinen tapahtuma. Tällöin sietää miettiä, että miten paljon taustalla on narsistinen tapakoulutus, jossa miehestä pyritään tekemään narsistinen lähde, joka suhtautuu pelonsekaisella kunnioituksella hallitsijaansa.


Ai niin, eräs mikä täysin unohtui mainita, on se joka tarkimpien lukijoiden huulille nousi aiheesta lukiessa: Entäs kapitalismi, järjestelmä jonka voidaan sanoa olevan rakennetun niin psykopatialle, kuin myös narsismille sen ahneutta ja tunteettomuutta vaativine perusominaisuuksineen!

Aivan totta, se on järjestelmä joka on kuin suoraan syntynyt narsismista ja psykopatiasta, luonnevikaisuuden yhteiskuntajärjestys.

Huomattavaa onkin se mitä itse Pentti Saarikoski sanoi tästä jo kolmisenkymmentä vuotta sinne:
Taisteleva naisasialiike ärsyttää minua, koska se ei näytä pyrkivän muuhun kuin siihen että naiset pääsisivät mukaan toteuttamaan miesten alullepanemaa hävityksen politiikkaa. 
Todellakin, on huomattavaa ettei feminismi lainkaan taistele kapitalismia vastaan, vaan se ainoastaan - käyttäen verukkeena iskusanoja kuten "tasa-arvo" - haluaa naisten saavan saman osan riistosta, minkä kapitalistit saavat, mutta siten että normaali (työ-)mies on se joka jää niin kapitalismin, kuin modernin naisen ja feminismin, työjuhdaksi jolle jää rauhaton lepo, kiitokseton osa ja raataminen kehdosta hautaan.

Samoin tässä on olennaisena piirteenä se, että käärme ei pure toista käärmettä; moderni nainen ihailee kkaltaistaan, miestä joka on psykopatialle ja narsismille perustuvan järjestelmän ihailtu menestyjä. Tästä johtuu ainakin osittain hypergamia. Kyseessä on eräänlainen hengenheimolaisuus, jota terveet ihmiset eivät voi käsittää, sillä heidän sydämensä ei ole täynnä pahaa, ja heidän on vaikea siksi ymmärtää ihmistä jolla hädin tuskin edes on sydäntä.

Lisäksi jos nyt jokainen nainen ei pääse naimaan ylöspäin johtoportaan rikasta ja statusta tihkuvaa psykopaattia, niin kuitenkin pitää muistaa että monilla aloilla naiset jo ansaitsevat paremmin kuin miehet - puhtaasti feminismin tuplastandardien ja massakontrollipropagandan kuten "naisen euro"-myytin turvin - tämä merkitsee silloin sitä, että mitä enemmän saamme jo pelkästään naistyöläisiä, sitä enemmän saa kapitalisti voittoja, sekä tietysti järjestelmälle omistautuneita lampaita (joiden kanssa on vaivatonta harrastaa seksiä; paitsi jos satut kuulumaan heidän kanssaan samaan yhteiskuntaluokkaan).

Tässä myöskin syy miksi feminismi on olemassa vain länsimaissa; ne ovat kapitalistisia maita, joissa naiset ovat 80% ostajista.

Myös Fundamentin käsittelemä maahanmuuttokysymys liittyy pitkältä tähän samaan ilmiöön; naiset ovat joukkosieluisia lampaita, joten jos heidän on käsketty rakastaa maahanmuuttoa, niin älä enää ihmettele miksi näet lihavan blondin kuljettamassa lastenvaunuja, vieressään eksoottinen, "tumma ja tulinen, jännä rakastastaja".


tiistai 15. heinäkuuta 2014

Feministiporno - Merkki Lännen Rappiosta

Dirty Diaries

'Taxpayers should not have to fund feminist porn'

Feministit pornosta: Se on hirveää ja muutenkin pelkkää naisen alistamista, esineellistämistä! Mikä pahinta, siinä kuvataan naisten suorittamaa, miesten vapaaehtoista tyydyttämistä;  miehiä kuuluu vihata!

Feministit omasta pornostaan: Ettekö te näe miten kaunista taidetta tämä on, sovinistit?! Mitä sitten että käytimme verovaroja irstailuun, joka sisältää normaalin pornon lisäksi myös itsensäpaljastelua, peräaukon nuolemista ja sopimuksetonta sivullisten kuvaamista?

Feministipornokaan ei näemmä ole mahdollista ilman tuplastandardeja, ja myötäsyntyistä groteskiutta





Victor Frankl sanoi, että prostituoidut ovat psykopaatteja. No, pornonäyttelijät ovat prostituoituja, joita kuvataan.

Feministit taas on tunnettuja tuplastandardeistaan, ja melko primitiivisen lapsellisista todellisista motiiveista. Esim. miten joku voi vastustaa naisen esineellismistä tissit paljaina, ja hyökäten mallien kimppuun muotinäytöksissä, kuin feministit joiden oikea sanoma on: Mun epäkypsä ja narsistinen luonne ei kestä, että sä saat kaiken huomion!

Allekirjoittaneen on vaikea uskoa, että feminismissä olisi muusta kyse kuin siitä, että se on vain  kaikkien Cluster/Akseli B:hen lukeutuvien luonnevikaisten naisten sanaton tai sanallinen sopimus ja keino järjestäytyä. Tästä syystä Franklin havainto on harvinaisen maaliinsa osuva.  Ei ole sattumaa, etteivät ne koske muuta kuin sloganien, ja perättömien oikeutuksiensa, lomassa kysymyksiin kuten siihen, miten naiset tarvitsevat maailmalla apua (ei feminismiä - se että nämä naiset kärsivät, on ennenkaikkea luokkaongelma, ja inhimillisen kärsimyksen ongelma, ei suinkaan minkään muun; ne ovat maita joissa myös miehet kärsivät), vaan näille on täysin ok olla kylmiä, kivisiä ja pohjattomia kaivoja, jotka jatkavat etuoikeutetun naisen elämää, ja elintasopurnausta sekä miesvihansa lietsontaa läntisissä hyvinvointivaltioissa. Et näe heitä koskaan maissa kuten Intia.

Todellakin, mitä muuta feminismi ja sen ajama "naisen vapautuminen" on, kuin sitä, että holtittomat naiset voivat oikeuttaa ryyppäämisen, huumeidenkäytön, kullikarusellilla ratsastamisensa?

Unohtamatta tietenkään sitä, että jos he nyt sattuvat jälkimmäisessä tapauksessa harrastamaan satunnaista seksiä "beta- tai alemman uroksen" kanssa, he voivat tietysti haastaa hänet oikeuteen tekaistulla raiskaus-syytteellä (kiitos feminismin, kännisen naisen kanssa harjoitettu seksi on raiskaus, ei tosin toisinpäin, mikä ei kai tullut yllätyksenä), unohtamatta tietenkään muita oikeuteenhaastamisia, joita sattuu ja tapahtuu heidän narsistisen riehumisen lomassa.

Voidaankin siis sanoa, että feminismi on kaukana prinsessan hyveistä olevien naisten kohtelua prinsessoina, myös yhteiskunnan ja etuoikeuksien suhteen.



Eräs ongelma onkin vielä se, että maailmalla massakontrolli on heidän puolellaan. Esim. seuraava uutinen:

Miestutkimuksen kurssit kiellettiin Australiassa


National Union of Students yhdistyksen presidentti Deanna Taylor on huolestunut:
  • "On olemassa liukkaan rinteen uhka, jos yliopiston ovi avataan tällaisille maskulistisille näkökulmille ja niitä kuunnellaan. Voi olla, että ei mene kauaakaan, että tällaiset kielletyt näkökulmat tullaan jopa hyväksymään lähitulevaisuudessa." 

Tällöin vapaat ja omilla aivoillaan ajattelevat yksilöt, eivät voi olla ihmettelemättä, että onko feministit todella niin tyhmiä miltä vaikuttavat, vaiko vaan niin epärehellisiä ja röyhkeitä että pitävät meitä muita tyhminä. Vai onko massat lopulta niin hukassa, että ne nielevät tuon kaiken?



Summa summarum. Alun juttu feministipornosta ja feminismin kasvamisesta (jollaiseksi lasketaan kaikki anti-mies, ja miesasiatoiminta) lähes vanhatestamentillisen rappiota ennustaviin mittasuhteisiin, on jälleen kerran monen asian kertausta, sillä tämä oli vain yksi uusi tiili siihen baabelin torniin jota meille ollaan rakentamassa. Ja se on aiottu meidän onnettomuudeksemme.



maanantai 7. heinäkuuta 2014

Viskit Valamosta - Mitä Tästä Sanoo Päivi Räsänen?

Nyt, vaikka Fundamentti on antanut palautteensa Päivi Räsäselle, ei allekirjoittanut kuin sen enempää tämä blogikaan muutoin ole osallistunut, eikä osallistu hänen "bashaus-trendille", hänen tapansa seistä rappioarvoja vastaan on hyvä, mutta hänen tapansa mennä liiallisuuksiin esim. holhouksessa taas ei - näin lyhyesti ilmaistuna.

Tästä pääsemmekin suoraan asiaan.

Valamo aloittaa viskin valmistuksen – luostariin Suomen suurin tislaamo


Valamon luostari on päättänyt ryhtyä tekemään viskejä.

Allekirjoittanut nauttii viskeistä, jos joku halusi tietää.

Mikä mielenkiintoisinta, on se, että eräs motiivi munkkikunnan mukaan viskin valmistamiselle on se, että näin luostarin heikoilla ollut talous saadaan nousuun.

Nyt, anna sen upota vähän aikaa, kuten jääpalat viskin joukkoon.

Noin, luostari on yhteisö, pienempi tosin kuin yhteiskunta, mutta silti molempia yhdistää se että kyseessä on siis yhteisö jolla on oma ekonomiansa.

Yleensä jos tämä on jakautunut tasaisesti, joko valtion avustamana tai ilman, merkitsee sitä, että ainakin aineellisessa mielessä voidaan hyvin, ja meillä on myös tiettyä pelivaraa laajemminkin.

Mutta kysymys mikä tästä nousee, kuin viskisieppo päivänokosiltaan (ok, lopetan nämä rinnastukset tähän), on se että millä valtuudella Päivi Räsänen voi kieltää talouskasvun joka tulee ravintola- ja alkoholitoiminnasta, kun edes Jumalalle melko tiukasti omistautunut veljeskuntakaan - jolla on sentään vuotuiset perinteet - ei sitä tee? Päinvastoin - he elävät sillä!

Ja nyt kyse ei ole vain Suomesta, vaan kansainväliselläkin mittapuulla luostarit ovat erityisen tunnettuja laadukkaista luostarioluista, viineistä, ja onpahan heiltä myös aqua vitae, eli elämän vesi, eli tiukka alkomahooli tullut ihmisten iloksi.

Näin ollen, voidaan sanoa että holhouskristillisyys lienee, kohtuukristillisyyden, rinnalla melko uusi ja puritaaninen keksintö jolla ei voida oikeuttaa kuin ehkä yksilötasolla juomisen vähetnäminen (esim. uskoon tulleet alkoholistit ovat heitä joille tuskin holhous tekisi pahaa, mutta Täydellisen Järjestelmän demokratian opissa ei katsota hyvällä jos vähemmistöt yrittävät pompottaa enemmistöä, sillä heidän oikeutensa on aina enemmistön laupeutta, eikä suinkaan kutsu röyhkeyteen).

Ja myös perinteitä vaalien on myös tehty seuraava kreikkalaisen death metal:lin edustajan, Septic Flesh:in, uusi biisi Prototype:

torstai 3. heinäkuuta 2014

Mitä Yhteistä On Työväenliikellä ja Homoilla? Entäs Sitten Kirkko?

Ei mitään.

Toki, homot voivat kuulua työväestöön, mutta kuuluakseen työväkeen ei ihmisen tarvitse olla homo.

Tästä syystä me joudumme tekemään erittäin huolestuttavia havaintoja homosaation invaasiosta työväenliikkeeseen.

En sanoisi että homojen invaasiosta, vaan yksinkertaisesti siitä, että nyt myös työväen täysin neutraalitkin agentit on alistettu määritetyille arvoille.

Kyse ei ole näin ollen mitenkään arvovapaasta liittoumasta tai unionista, kyse on nyt jostain muusta.

Kyseessä on jatke sille samalle "ensimmäisen rakkauden" unohtamiselle mitä maamme vasemmisto on jo aiemminkin harjoittanut.

Ilmiössä on myös kansainvälinen puolensa, sillä esim. 99% liike jota olen aina pitänyt hyvänä ns, keskusjohdottomana, kansallisen kehon vastustuskyvyn aktivoitumisen esimerkkinä, on myös joutunut feministisen invaasion alaisuuteen, jolloin se on pikemminkin muuttunut liikkeeksi joka pyrkii hakemaan vain tasa-arvoa 1% ja naisten kanssa, jolloin lopulta tilanne on ihan sama kuin nytkin yhteiskunnassa.

Sen sijaan homojen keskuudessa tapahtuva miesten syrjintä, joka kummasti haiskahtaa feminismiltä ei myöskään ole niin kovin suurena yllätyksenä tämän jälkeen. - MRA - miestenoikeusaktivisteilta oli kielletty Pride-paraatiin osallistuminen. - Tuplastandardit ovat massakontrollin ase.





Kyseessä on siis selvä paradgman vaihdos, ja tämä merkitsee sitä, että jos  nyt työväki kulki punaisen lipun alla, on sen väriä ruvettu muuttamaan pinkimmäksi.

Tämän asian voit myös lukea suoraan vihreiden edustajankin allekirjoittamana:

Pride on uusi vappu




Tämä aiheuttaa sen, että oikeisto-vasemmisto-jaon mukaan sinun on oltava joko homosaatiota ajava työläinen, jotta voi pysyä linjassa oikeuksiesi suhteen, tai sitten sinun täytyy mennä näennäisesti nämä "arvot" torjuvien oikeistolaisten kelkkaan, jossa työläisellä luututaan lattiaa, ja sen jälkeen hänet korvataan toisella poloisella palkkaorjalla.  - Jälleen klassinen esimerkki siitä, miten käy, kun oikea vs. vasen-jako pettää kansan.

Sen sijaan tässä on hyvä esimerkki jostain vastakkaisesta, mutta toivotusta kehityksestä.

Oikeisto vei aikanaan nationalismin - esim. Suomessa sitä edesauttoi sisällissota, sillä pitihän näiden herraskaisten nyt jokin motivaatio keksiä, miten olisivat saaneet massat suojelemaan sairaalloisen ahneita ja tunneköyhiä riistäjäherrojaan. Motiivi oli hyvä, sen myönnän, ja punaiset tekivät tyhmästi internationalismissaan, mutta oikein noustessaan riistäjää vastaan.

Kristinuskolta kommunistit todellakin veivät myös lipun, vieläpä siten, että kommunismi oli hengellisesti köyhäytiminen järjestelmä, joka lainasi kristillistä sosialistista valveutuneisuuttaa, mutta korvasi yksilön hengellisen kasvun ja vastuun täysin uskollisuudella kommunistiseen dogmaan.

Asiaa ei auttanut se, että kirkko astui rikkaiden hallitsijoiden kanssa samaan sarjaan, vaan nautitsi yläluokkana olemisesta maanviljelijäin, ja porvariston kanssa.

Paavi: Kommunistit varastivat kristinuskon lipun

Minä taas sanon, että tärkeimmät meidän kirkon aktivoimisen elementit ovat:
1. Puhdasoppisuus ja maallistumisen kieltäminen.
2. Hyväntekeväisyyden huomattava lisääminen.

Esim. ateistit ja vapaa-ajattelijat jotka perustavat elämänsä Rodger Elliotin "jos en voinut olla luoja, olen tuhoaja"-motolle, eivät tarjoa koskaan sitä kriisiapua, jonka kirkko olisi valmis antamaan, sen sijaan he veisi autettavilta sen lopunkin. Sen sijaan ensimmäinen hyvinvointivaltio on löydettävissä Vanhasta testamentista, ja jos kansa alkoi sallia tuloerot, lakkasi Jumalaa kiinnostamasta enää heidän uhrinsa tai muutkaan messuamiset, ennen kuin tämä epäkohta oli hoidettu. Myös Sodoman tuhoon liittyi muukin epäkohta kuin sodomiitit:

Hesekiel: 
16:49 Katso, tämä oli sisaresi Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä ja hänen tyttärillään; mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut.

Eikä meno ole muuttunut uudessakaan liitossa, vaan voidaan sanoa että puhdas, luokkatietoisuuden murskaava tasa-arvon asenne ja oikeamielisyys on Raamatun eräitä perimmäisimpiä opinkappaleita, joiden kiertäminen ei kerta kaikkiaan onnistu rahalla!

Jaakobin kirje:
2:1 Veljeni, älköön teidän uskonne meidän kirkastettuun Herraamme, Jeesukseen Kristukseen, olko sellainen, joka katsoo henkilöön. 
2:2 Sillä jos kokoukseenne tulee mies, kultasormus sormessa ja loistavassa puvussa, ja tulee myös köyhä ryysyissä, 
2:3 ja te katsotte loistavapukuisen puoleen ja sanotte: "Istu sinä tähän mukavasti", ja köyhälle sanotte: "Seiso sinä tuossa", tahi: "Istu tähän jalkajakkarani viereen", 
2:4 niin ettekö ole joutuneet ristiriitaan itsenne kanssa, ja eikö teistä ole tullut väärämielisiä tuomareita? 
2:5 Kuulkaa, rakkaat veljeni. Eikö Jumala ole valinnut niitä, jotka maailman silmissä ovat köyhiä, olemaan rikkaita uskossa ja sen valtakunnan perillisiä, jonka hän on luvannut niille, jotka häntä rakastavat? 
2:6 Mutta te olette häväisseet köyhän. Eivätkö juuri rikkaat teitä sorra, ja eivätkö juuri he vedä teitä tuomioistuimien eteen? 
2:7 Eivätkö juuri he pilkkaa sitä jaloa nimeä, joka on lausuttu teidän ylitsenne? 
2:8 Vaan jos täytätte kuninkaallisen lain Raamatun mukaan: "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi", niin te hyvin teette; 
2:9 mutta jos te henkilöön katsotte, niin teette syntiä, ja laki näyttää teille, että olette lainrikkojia. 
2:10 Sillä joka pitää koko lain, mutta rikkoo yhtä kohtaa vastaan, se on syypää kaikissa kohdin.

(Liittyen yllä oleviin jakeisiin, jo eräs historiallinen suuri valtiomies, ja myöskin palavamielinen monoteisti, itse faarao Ekhanaton toimi kuin saman ilmestyksen vallassa, pistäen pyhään kaupunkiinsa asumaan rinta rinnan niin rikkaaan kuin köyhän - tämä sisälsi myös sen käytännön, että jolle paljon annettiin, siltä paljon vaadittiin, ja jonka näin ollen tuli auttaa naapuriaan jos häntä häiritsi se ettei nähnyt itse loistoa kaikkialla)

Yhteiskuntamme on ihan tarpeeksi ontto, ja vailla hengellistä substanssia, ettekä kansa tarvitsisi taas yhden instanssin tukemaan kollektiivista "olen hemmoteltu kakakra, jolla on pitkittynyt kapina vanhempiani vastaan, ja siksi vaadin aina vain lisää".-syndroomaa. (Vaikka en toki sano, että esim. Tuomas-messun kaltainen käden ojennus maallikoille tai maallistuneille olisi paha asia, sehän on päinvastoin kirkon esikuvankin mukaista - on kuitenkin oltava tarkkana ettei menetä itseään, kuten nyt on käymässä - yrittäessäsi miellyttää jokaista, lopulta et miellytä enää ketään.).

On myös muistettava, että elämän materialistiset perustarpeet ovat niitä, jotka tulee täyttää ensin.

Jos yhteiskunta aikoo olla hengellinen, tai edes potentiaalisesti tarjota ihmisille muutakin kuin eksistentialistisn tyhjiön tulee sen olla hyvinvointiyhteiskunta, joka mahdollistaa alkeellisimpien tarpeiden, kuten ruuan, vaatetuksen ynnä muun vastaavan saatavuuden.

On jopa luultavaa, että jos ihminen on niin rikas, ettei hän ehdi normaaleilla - edes ylellisillä - kulutustottumuksillaan sitä kaikkea käyttämään, on hän tällöin henkisesti sairas. Miksi kukaan haluaisi miljardin? Mikä on se vaurio mitä hänelle on pitänyt tapahtua?

Entä kuka ei masentuisi vain kapitalistisesta yhteiskunnasta, jossa elämä on rajattu nihilistiseksi voittoa tuottavan koneen osakseksi? - Eikö tältä välttyvä ole joko hengellisesti autuas, tai sitten vain hengellisesti frigidi, eräänlainen henkinen impotentti joka ei saa tuota kosketusta, vai onko hän vain joku joka yrittää maailman tavalla täyttää henkistä tyhjiöönsä?

Saattohoitolääkäri: Tästä kuolevat haluavat puhua


Me elämme todellakin mielenkiintoisia aikoja. 

Puolia valitaan jatkuvasti, ja vaikka et valitsisikaan puolta, voi olla että sinun puolesi taustavoimat pitävät huolen siitä että todellakin saat tehdä välillä tarkastuksia siitä, että kenen joukoissa seisot - tai ainakin luulet seisovasi.


tiistai 1. heinäkuuta 2014

Uudet Pohjat Modernin, Itsenäisen & Vahvan Naisen Lempiväkivaltalajiin

Eilinen teksti paljasti sadistisen ja poikkeuksellisella tavalla pahuutta huokuvan puolen heistä, jotka ovat aikamme fariseukset.

Kun ensimmäisen kerran heitä moitittiin, kehotti tällöin nasaretin mies kiinnittämään huomiota hedelmiin, joita puu antaa, ja tekemään päätöksensä sen pohjalta.

Nyt meillä on jälleen uusi sato korjattavanamme, ja se ei tule olemaan mitään helppoa nieltävää.

Tämän jutun otsikko ei ole kaukaa haettu, vaan sitä tukee monet erinäiset tutkimukset ja viimeisimmät uutisoinnit, jotka ovat alkaneet vapautua feministisen massakontrollin ja poliittisen korrektiuuden ikeestä.

Rise of the female 'relationship terrorists': Study finds women are more controlling and aggressive towards their partners than men



Mutta tämän kertainen juttu on se, joka totta puhuen vetää varmasti pohjata mitä tulee raivostuttavimpaan ja järkyttävimpään misandrian tekoon ja feminismin saavutuksiin. Ja nyt en puhu siitä, miten feminismi on valehdellut esim. abortin olevan oikeutta naisen omaan kehoon, sillä me hyvin tiedämme että se on vain jälkiehkäisykeino, ja naisen ylivaltaa syntymättömän lapsen kehoon.

Vaan tällä kertaa, kuten mainittua, on meillä täysin uudet pohjat tiedossa.

'I'm drinking and smoking because my unborn baby is a BOY': Pregnant model who had boob job on the NHS says she would have had an abortion if she'd known it wasn't a girl


Tämä esimerkillinen ja feminismin toisen opinkappaleen (misandrian ja sen levittämisen) erityisen hyvin omaksunut "äiti" juo sanomansa mukaan alkoholia, ja polttaa tupakkaa sillä hänen oli liian myöhäistä tehdä aborttia, kuultuaan että hänen lapsensa on poika. Tässä samassa instanssissa myöskin tulee ilmi feminismin ensimmäinen prinsiipi, mikä puolestaan on: naisten ylivallan edistämienn - tähän silloin pyritään siten, että suositaan ainoastaan tyttölasten synnyttämistä.

Me alamme olla nyt maailmassa siinä tilanteessa, että feminismin leviäminen on estettävä, ei vain siksi että se on laillistettu misandriaa vaan myös siksi, että se on näiden narsististen hirviöiden täydellistä vapaaksi päästämistä, missä kärsivät lapset.

Ja jos moderni nainen on pilalla, ja feminismin karma tulee heidän ylleen kun heitä ei voida pelastaa heiltä itseltään, on kuitenkn ongelmallista että kuka voisi pelastaa taas lapset heiltä?

Miehet voivat yrittää, mutta feminismin limaisissa käsissä oleva oikeuslaitos (liittyen sen seksistisiin ja epäoikeudenmukaisiin päätöksiin) ei siinä juuri auta, sillä virallinen totuus on, että jopa tietoisesti lastaan vahingoittava, misandrinen white trash-lutka, joka ei pysty ottamaan edes vastuuta omasta kehostaan (naiset, te olette ne jotka tulette raskaaksi) on parempi vanhempi lapselle kuin jolla olisi motivaatiota olla vanhempi, siitäkin huolimatta että hänet on vedetty tuohon leikkiin mukaan, joko vahingon kantajana tai kun hänelle on haluttu uskotella että koko hulluudessa olisi suurempikin merkitys.

Entä, mitä tämä esimerkillinen, moderni vahva ja itsenäinen nainen, tulee saamaan aikaan suorittamallaan väkivallalla syntymätöntä lastaan kohtaan?



Fundamentti on aiemminkin kirjoittanut asiasta, ja tässä on siitä otos joka selittää enemmän kuin tuhannen sanaa. Tämä esimerkki osoittaa, miten tässä kirjoitetukssa esiintyvä saasta on kironnut tulevan lapsensa, vain siksi että tämä on poika.



Äiti, miksi teit tämän?




Jokainen jolla on sydäntä, edes niiden puolesta jotka eivät voi puolustaa itseään, on heidän noustava tätä suoranaista pahuutta vastaan, ja lopetettava feministien valheiden kuuntelu.


Tälläinen kehitys tuskin on sattumaa, vaan voimme seurata kaikkialta miehiä vihaavien naisten sairaalloisen vihamielisiä asenteita.

Onkin mielenkiintoinen kuriositeetti, kun oli nimittäin aika jolloin vielä rikollisia ei silitelty poskesta ja ymmärretty loputtomuuksiin saakka, oli myös silloin naiset eivät tuolloin vaatineet järjestäytynyttä etuoikeusjärjestöä ollaakseen poikkeuksellisen edustettuina nimenomaan lapsimurhissa - se tosin ei oikeuta gynosentrisen ja miesvihamielisen liikkeen olemassaolon oikeutusta, päinvastoin, he eivät tarvitse siinä verityössä yhtään enempää apua!

Mestaukset pantiin toimeen nykyisellä Vanhalla suurtorilla.
– Turun sydämessä ja Raatihuoneen alapuolella. Mestaukset olivat seurausta ankarista rikoksista eli lähinnä murhista ja lapsenmurhista. Lapsenmurhan tekijöinä olivat aviottomat naiset.

Peevelin pelätty pyöveli



May the hand of God strike them down