keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Miksi Ero On Miehille Vaikeampi Kuin Naisille? (Punainen vs. Sininen Pilleri)

Eilinen aihe paljasti sen, mikä oli samaan aikaan "ymmärrettävä" ja käsittämätön motiivi Ylivieskan kirkon polton taustalla; miehen sydämetön syrjäyttäminen lapsistaan ja naista suosiva erojärjestely.

Tässä psykologisessa artikkelissa selitetään miksi erot (käytännössä: miehen ja naisen) eroissa ovat niin murskaavia:

Why Breakups Can Be So Brutal


Joka on sellaisen kokenut, ymmärtää kyllä miltä se tuntuu, mutta tietysti sisäisesti  kuolleet feministit ja muut heidän kaltaisensa hörökorvat kieltäytyvät myöntämästä asiaa - heidän mielipiteellään ei tosin ole enää väliä, sillä tasa-arvo on alkanut valtaamaan alaa kansan keskuudessa, samalla kun massakontrollin aseiden tuottamat valheensa ja kulissinsa kaatuvat toinen toisensa jälkeen, eikä heille löydy enää höynäytettävää (valitettavasti ns. Virallinen totuus seuraa tässä kehityksessä "hieman" perässä).

Miehet ovat siis se jätetympi sukupuoli, kuin myöskin se joka joutuu olemaan 90-99% alakynnessä, mitä tulee valintaan ja seksuaaliseen valtaan.

 Tästä syystä artikkeli voidaan käsittää nimenomaan muodossa "miesten ja naisten erot eroissa".

Fakta:
50% liitoista päättyy eroon
80% naisten hakemina.

Naisilla on siis seksuaalinen valta, joten miehet ovat heidän armoillaan jo lähtökohtaisestikin.

Samoin, se joka päättää erosta, ei ole vain se jolla on valta, vaan myös aina se joka myös siitä vähemmän kärsii - jos kärsii ollenkaan.

Asia minkä tutkimus osoittaa, on sen että etenkin ei-persoonallisuushäiriöiset miehet, kiltit ja kunnolliset miehet, ajautuvat tästä naisten karusellikulttuurista   syöksykierteeseen, joka on tuhoisa kujanjuoksu, sillä ero aiheuttaa kaiken muun harmin lisäksi myöskin pitkällisiä säröjä omakuvaan ja  itsetuntoon. Ja koska elämme eräänlaisen itsetuntokultin alaisuudessa,  ei se ole mitenkään toivottava asia, sillä yhteiskunta vaatii että miehet ovat eräänlaisia terminaattoreita, jotka eivät koe minkäänlaisia tunteita, paitsi silloin tietysti kun nainen niitä haluaa - kyseessä on miehen esineellistäminen vastaamaan eräänlaista parisuhteen tai perheen käyttötavaraa ja status-symbolia. (Heti, jos mies osoittaa inhimillistä haavoittuvaisuutta, hän saa osakseen ryöpyn suolan hieromista haavoinsa ja muuta häpäisyä, joka myös tunnetaan nimellä shaming language. Kyseessä on klassinen taktiikka, jossa uhri häpäistään hiljaiseksi, niin kauan kunnes hän alistuneena vastaa kaiken olevan hyvin, aina kun sitä kysytään. Tämä on suurimpia virheitä mitä mies voi tehdä.)

Because rejections create these "realizations" about the self, entity theorists will also find themselves more negatively affected by break-ups:
It will take them longer to get over a rejection emotionally.They will also anticipate that their future relationships will turn out poorly now that this past relationship has led them to believe there’s something wrong with them.And they may avoid talking to their current partners about past rejections because they’re afraid that those conversations will reveal some fatal flaw (since the break-up itself must have been due to a fatal flaw).



Näin ollen voidaan perustellusti sanoa, että ne sarjamonogamiset naiset, jotka elävät sydämetöntä sinkkuelämää ("ratsastavat karusellilla"), ovat heitä jotka vaurioittavat vakavasti ympärillään olevia - etenkin heitä jotka on sinipilleröity feminismin toimesta olemaan aseista riisuttuja, kilttejä ja kunnollisia miehiä, jotka uskovat naisista vain ja ainoastaan kritiikittömintä hyvää. Se on synkkä paradoksi se. (Ns. punapilleröity kiltti ja kunnollinen mies, on sellainen joka on alkanut laittamaan hanttiin ja puhumaan miesten kärsimistä epäkohdista; hän saa taas naiset ja feministit näyttämään todellisen  luonteensa siten, että hänet yritetään häpäistä kuten edellä on mainittu, mutta myös mitätöidä "no ethän sinä sitten ollutkaan kiltti ja kunnollinen mies"-kortilla, mikä totta kai on ihan sama, kuin että sadistinen koulukiusaaja saadessaan turpaan, syyttää uhria siksi "todelliseksi syylliseksi" kun tämä kerran reagoi pahoinpitelyyn ja kiusaamiseen puolustamalla itseään.)

Klikkaa isommaksi
Joten, unohtakaamme feministisen yhteiskunnan sininen pilleri. joka syyllistää uhrin ja tekee tunteettomista ja tyhmistä "karusellinratsastajista" jonkinlaisen mittapuun; mustasukkaisuus, emotionaalinen tuska ynnä muut "negatiiviset tunteet" ovat kaikki täysin luonnollisia seurauksia, jos henkilö on todellisuudessa ollut rakastunut.

Joka väittää muuta, on sairas tai valehtelija.

Jos taas uskot niin ja syyllistyt sen pohjalta, sinut on aivopesty.

Näin ollen, kyseessä on eräs suurimpia yhteiskunnan epäkohtia, mikä vaikuttaa myös suoraan yleiseen hyvinvointiin. Siksi tämä moderni erokulttuuri tulisi ottaa jo vakavasti käsiteltäväksi ongelmaksi. Asiassa ei auta ainakaan  lisä-feminismi, vaan maskulismi. Se oli feminismi joka ensitöikseen loi pohjan tälle erokulttuurille "no fault divorcellaan", jossa ilman perusteltua syytä sai erota. Loppu on ollut alamäkeä.

Artikkelin ongelmana tosin on se, että se hieman edustaa kääntymistä tähän moderniin, sydämettömään suuntaan.

Mitä se meinaa, on silloin sitä, että esim. narsistit jotka selviävät erosta helpommin, ovat niitä jotka ovat "terveitä".

No, yhteiskunnallisesti monta narsistia samassa tilassa johtaa ylpeydellä hallittuihin ja äärimmäisen itsekäisiin ihmisiin, joiden voidaan sanoa olevan hajotettuja ja hallittuja.

Samalla se kuitenkin osoittaa sen, että mikä on agenda tuollaisen ihmiskuvan takana.

Mitä tästä opimme?

Voimaton viha on kuin huoran rakkaus.

Mies, jolta on viety toivo ja oikeudet, tuntee näistä molempia ja epätasapainoisimmat toimivat täsmälleen loogisena jatkumona sille.

tiistai 29. maaliskuuta 2016

Ylivieskan Kirkollinen Pääsiäiskokko - Jäljet Johtavat Taas Sylttytehtaalle!

Pohjois-pohjanmaalaiseen perinteeseen  kuuluu kokon polttaminen pääsiäisenä.

Luultavasti tämä knoppitieto ei unodu ihan heti tämän viime kertaisen "kepposen" jälkeen.

Allekirjoittanut tuntee eräänkin henkilön tuolta päin, joten hän  näin ollen on saanut paikallista
ja uutisten suodattamatonta tietoa asiasta.

Tämän mukaan  kyseinen henkilö ei ollut kännissä, vaan oli jäänyt paikan päälle odottamaan poliiseja.

Kirkko oli sytytetty vaivoitta sytysnesteellä.

Teko oli näin ollen erittäin selvä mielenilmaus - jostain.

Eräs epäily tässä on ollut, että tekijä olisi ns. nuiva, Rajat kiinni-porukan edustaja, joka protestoi Ra(a)jat auki-porukkaan liittyneen kirkon toimia.

Toinen vaihtoehto on siinä, että kyseessä on suvaitsevaiston edustaja joka halusi tarjota solidarisuuttaan muslimeille, jotka ovat historiallisesti tunnettuja siitä, että mihin heidät päästetäänkään, siellä kulttuuri-imperialismi on sillä tasolla että mitä arvokkaampi ja vaalitumpi "väärän uskonnon" monumentti, palvontapaikka yms. on  kyseessä, sen todennäköisimmin se pistetään maan tasalle.

Ja mehän tiedämme, että nämä "vihaamme kaikkia uskontoja, paitsi sitä mikä täyttää kaikki patriarkaalisen sortouskonnon tunnusmerkit"-porukka nyt muutenkin on samassa rintamassa  antikristillisyyden ja muun anti-kansallisen terrorin

Vaan, nyt testaamme suvaitsevaiston tasa-arvokäsityksiä; onko kantasuomalainen arvorakennusten tuhoaja vapaustaistelija kuten Isis-terroristit, vaiko terroristi ja vandaali?

Viimeisimpien tietojen mukaan voidaan sanoa, että kyseessä on jälkimmäinen, sillä miehen ajoi tekoon miestä sortava, feministinen yhteiskunta:

Ylivieskan kirkonpoltosta epäillyllä taustalla avioero ja huoltajuusriita lapsista


Kaikkihan tietää, että naiseksi syntyminen etenkin yllä olevassa tilanteessa on sama, kuin sinulla olisi jokin kuolemattomuus-moodi tietokonepelissä, samalla kun vastustajalla eli miehellä, on edessään saman pelin pelaaminen  ultra difficult-tasolla. 

Oliko teko ok?

Ei.

Oliko teko fiksu?

Ei tietenkään!

Oliko teko oire jostain suuremmasta?

Oli!


maanantai 28. maaliskuuta 2016

Katso Miten Koulukiusaamisen Uhreissa On (väri)Eroja!

Koulukiusaaminen mursi Jonin: "Olisiko ne onnellisia, jos mä kuolisin?"


vs.

Presidentti Sauli Niinistö järkyttyi – Syynä Valtterin, 11, arki

Lyhyesti, kantasuomalainen, sairaiden ja aidosti pahojen luokkakaveriensa henkisesti murtama, vielä vasta ala-asteella oleva Joni sairastaa masennusta ja post-traumaattista stressioireyhtymää, ollen äitinsä mukaan enää kuori entisestään,

  • Ei vierailua televisiossa.
  • Ei huomiota Suomen presidentiltä.
  • Mahdollisesti hänen pitää vaihtaa koulua, kiusaajien ei.

Entä Valtteri?

Hänkin toki saa asiatonta kohtelua ja nimittelyä osakseen - mutta siinä on pitkälti ensimmäinen ja viimeinen yhtäläisyys hänen ja Jonin kohdalla.

  • Vierailu televisiossa.
  • Erityishuomiota Suomen presidentiltä.
  • Luultavasti kiusaajat lähetetään kasvatuslaitokseen ja suvaitsevaisuuskoulutukseen.

Onko ihonvärillä oikeasti näin suuri merkitys?

Mikä parasta, siinä missä "partavauvat" kusettavat maahanmuuttoviranomaisia, suvaitsevaisto kusettaa koko Suomen kanssaa presidenttiä myöden:

Onko Valtterin tarina äidin käsialaa?


Kuinka Valtterin äiti Salla Saarinen kusetti suomalaisia edellisen kerran -Katso!


Tämän hintana on se, että kantasuomalaiset ja oikeasti apua tarvitsevat jäävät toiseksi, nuolemaan näppejään, samalla kun valheen kansa juhlii meidän yhteisillä rahoilla.


perjantai 25. maaliskuuta 2016

Kevennys: Super Mario Bros Belgiassa?

Ok, myönnetään että tämä saattaa tulla liian aikaisin, mutta jokainen ymmärtää varmasti että suvaitsevaisto joka nyyhkii "haudoilla tanssimisesta" tekee sen kuitenkin oman huonon omantuntonsa vuoksi, koska kyseessä on heidän politiikkansa hedelmät joita me siinä "nautimme".

Me sen sijaan epäkunnioitamme täten suvaitsevaiston eturyhmän kohtaloa ja agendaa, ja hieman lohduttaudumme naurulla siinä samalla (sitä paitsi, Hesari ei tule julkaisemaan tätä Nyt-liitteessään kuitenkaan).

Nehän ovat kuin kaksi marjaa!

Super Mario ja veljensä Luigi
 Terroristiveljekset Ibrahim ja Khalid el-Bakraoui



keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Vertaa - Lainvalvojien Prioriteetit

"Jos haluat tietää kuka sinua hallitsee, katso ketä et saa arvostella" -Voltaire



Esitutkintaa valmistellaan:

Poliisi selvittelee MV-lehden toimintaa


Esitutkintaa ei edes harkita:

Nuoret työskentelivät päiviä ilman palkkaa - poliisi ei aloita esitutkintaa


Elämme "oikeusvaltiossa" jossa oikeus on jaettu eturyhmille, kansan enemmistön kustannuksella.

Jäljet johtavat sylttytehtaalle, mutta on rikos järjestelmää vastaan jos asia mainitaan ääneen.



tiistai 22. maaliskuuta 2016

Muslimien Räjähtävä Startti Rasisminvastaiseen Viikkoon!

Mittavat tuhot Brysselin lentokentällä – dramaattiset kuvat iskuista


Voidaan sanoa, että muslimit ovat, kirjaimellisesti, ottaneet räjähtävän startin rasismin vastaiseen viikkoon!

Suvakkien kommentteja ei valitettavasti vielä saada asiasta, sillä he ovat kädet housuissa hekumoimassa siitä, että kuka saa suvaittua tätä tapahtumaa kaikkein korkeimmilla tyylipisteillä, joita tulee mm. uhrien syyttelystä, piittaamattomuudesta uhrien omaisten kärsimyksistä ,epäoikeudenmukaisuudesta, oman kilven kiillottamisesta ja tietysti syyllisten tekemisestä todellisiksi uhreiksi - siitä on suvaitsevaisuusporno tehty!

Muistakaa, se että maahanmuuttajat ovat räjäyttäneet kanta-asukkaita tuhannen päreiksi, ei liity millänsä maahanmuuttoon, vaan öh, on yksittäistapaus.



Entä ratkaisu?

Välitön riskipopulaation deportaatio, oli kyseessä sitten itse terroristit tai heidän suvaitsijansa.  Kansakunnan on vastattava heidän luomaansa riskiin järein asein.

Samoin, poliittinen korrektius on nyt vietävä saunan taakse ja lopetettava, ennen kun se tekee sen meille.

Älkää unohtako myöskään tätä:

"ja kun valmiiksi saamme ne raketin, teemme maailmasta pehmeän paketin"


Vuoden 2014 lopun ennuste, josta suvaitsevaisto ei luonnollisesti piittaa, koska karu todellisuus ei saa pilata monikulttuurisen fantasian narratiivia.

Tämän kertainen isku oli vain yksi osoitus siitä, miten kyseinen ennuste on jo toteutumassa, joskaan toteutuneeksi sitä ei vielä voida sanoa, sillä vielä sellainen kepponen kuten esim. "euroopan nollatunti" on yhä toteutumatta. Puhumattakaan "massiivisesta ydinaseiskusta Lontooseen."

Se, että miten iso ampu saa tulla, ennen kun päättäjät heräävät, on jokaisen kansakunnan elävän painajaisen aihe.



PS. Lisää on tiedossa:

Media: Ydinvoimala evakuoitu Belgiassa


torstai 17. maaliskuuta 2016

Halusit Tai Et, Mutta Axl Smith Oli Oikeassa

Alkusanat

Seuraavassa kirjoituksessa on helppo olla objektiiivinen, sillä allekirjoittanut voi sanoa suoraan,  ettei ole syylliseksi eikä uhriksi määriteltyjen osapuolten puolella millään tapaa.

Yhteiskunnallinen tausta osa 1: Kriittisen naistutkimuksen näkökulma

Eihän tässä ole kyseessä mitään muuta, kuin moderin feministisen yhteiskunnan lieveilmiöt samassa paketissa:  Feministisen kulttuurin ja Virallisen massakontrollin vuoksi, valeraiskaus-syytökset ovat lisääntyneet ja naiset käyttävät niitä aseenaan, mikä taas osaltaan liittyy gynosentrismin ja naisnarsismin lisääntymiseen; feminismissä nainen voi valita onko uhri vaiko prisenssa.

Unohtamatta tietenkään, että heidän hypergamia ja seksielämän on holtittomampaa kuin koskaan aiemmin - nämä ilmiöt tosin kulkevat käsi kädessä melko usein, joskin seksittömät ja rakkaudettomat avioliitot eivät millään pois-sulje hypergamiaa, päinvastoin.

Tämä johtaa siis siihen, että tavallinen "suomisen pirkko" tyrkyttää itseään jokaiselle 15 minuuttia julkisuutta saaneelle, ja tietysti pyrkii  hyötymään tästä kaikin mahdollisin keinoin - ja jos se ei onnistu, alkaa uhriutuminen ja miehen syyttäminen, etenkin tälläisessä tapauksessa missä nykyinen mies ei varmastikaan ilahdu naisensa "juoksuista".

Väärät raiskausilmoitukset lietsovat turhaa pelkoa



Myös poliisi vahvistaa sen, että taustalla on naisten holtittoman ja "feministisesti vapaan" elämäntyylin nousu:  

Rikosylikonstaapeli Marja Vuento Helsingin poliisilaitokselta kertoo, että aiheettomien ilmoituksen määrä on kasvanut samaa tahtia naisten alkoholin kulutuksen kanssa.
– Iso osa perättömistä ilmoituksista tehdään kännissä ajattelemattomasti. Joku voi haluta ilmaisen kyydin taksikuskilta, toinen sepittää raiskausväitteen välttyäkseen putkayöltä ja kolmas selittää hätävalheen puolisolle tai kotiväelle. Kun kanssaihminen ottaa sitten yhteyden poliisiin, puheita on vaikea perua, Vuento kertoo.

1/5 raiskauksista on siis 100% valheita, Helsingin poliisilta saatujen tietojen mukaan. joten tätä taustaa vasten, oikeasti miestä ei voi syyttää kameroinnista.

Kyseessä on sairas feministinen ase, minkä käyttö kertoo siit,ä kuinka väärässä feministipropaganda on, sillä jos nainen oikeasti olisi "patriarkaatin alistama", ei yhteiskunta eräs pahimpia stigmoja olisi naisen seksuaalisen vallan uhmaaminen raiskauksella, samoin tämä tekee sen että tämä halventaa oikeita raiskauksen uhreja, sekä tietysti tulevia joita ei voida ottaa vakavissaan, tälläisen sukupuolten väille turhia pelkoja ja vihaa lietsovien toimien vuoksi - mikä todistaa sen kuinka vakavissaan tämä sukupuoliterroristiryhmä oikeasti on tämän rikoksen suhteen.

Esim. eräitä valtakunnan YT-miehiä (ylempitasoisia, tästä eteenpäin lyhennyksellä "YTM"), on Vesa Keskinen, jolla on hunajaa joka houkkuttaa naiskärpäsiä, eli rahaa ja statusta.(Joku saattaa myös pitää Vesan jämäkästä pohjalaisesta ulkonäöstäkin.)

Ja fakta on, että hän pelastui valeraiskaus-syytökseltä sen ansiosta, että hän käytti kameraa.

Eikä hän ole edes ainoa, myös tavikset ovat tulilinjalla!

Valhe paljastui videolla: Nainen keksi raiskauksen


Entä mitä kertooo naisista, että heitä on kymmeniä!?

Axl Smithin salakuvaama nainen: "Jokaisesta naisesta oma tiedostonsa


Axl Smithin uhri: "Poliisi kertoi, että naisia on jopa 50-100"


Ovatko he mitään muita kuin oman itsensä ja hypergamiansa, sekä jo mainitun "modernin, feministisen naiseuden" uhreja?

Naisten exhibitionismi ja hypergamia ei tunne rajoja, mutta ainoa mikä merkitsee on tässä tapauksessa se, että onko miehen status "oikeanlainen".

Oikeastaan on hyvin vaikea uskoa, että monikaan nainen olisi lopulta kieltäytynyt siitä, että tulee kuvatuksi, mutta nyt koska asiasta saatiin uhritumista edistävä kansanliike, millä voi selitellä pois omat kyseenalaiset "juoksunsa", on totta kai siitä otettava ilo irti.

Vai miten uskottavalta esim. seuraava naisen valitus oikein kuulostaa?

Epäillyn salakatselun uhri: Axl kuvasi seksiä myös kännykällä


Yksi naisista kertoo Axlin kuvanneen häntä seksin aikana myös omalla kännykkäkamerallaan.
– Noin vuosi sitten harrastimme seksiä harvinaisesti minun luonani. Kesken kaiken katsoin taakseni ja huomasin, että Axlillä on puhelin kädessään ja hän kuvasi itseään ja minua, kun harrastimme seksiä. Kun Axl näki, että huomasin hänen puhelimensa, hän käänsi päänsä ja piilotti kännykän nopeasti peiton alle.
– Emme keskustelleet asiasta Axlin kanssa sen jälkeen ja unohdin asian, kunnes tämä paljastui, nainen kertoo.
Jos kyseessä olisi oikeasti ollut suoranainen hengen hätä, niin miten ihmeessä nämä "rakastavaiset nuoret" oikein jatkoivat naida naksutteluaan, hikisissä tunnelmissa, tyyliin "ote takaapäin, katse eteenpäin"

Aivan.

Ensiksi kyseessä oli naisten massahurmos nimeltä "julkkiskikkuli", mikä on punaisen  pillerin ja hypergamian eräs tyypillisimpiä ilmenemismuotoja.

Ja seuraavassa aallossa tuli vielä bonuskierros: uhriutuminen. 

Yhteiskunnallinen tausta osa 2. Laki ja sen vartijat

Osoituksena feministisestä yhteiskunnasta, ja siitä miksi tämä ei ole miehelle mikään hyvä uutinen, on seuraava:

Fobba ja ihan professori sanovat, että miehellä ei ole mitään oikeutta suojata taustaansa:

EVS: Fobba Forss Axl Smithin seksinauhatapauksesta: "Kun kuvataan sukupuoliyhdyntää, pitäisi olla toisen suostumus"


Pitäisi olla suostumus?

Kuinka älytöntä!

Pitäisikö poliisienkin sitten ilmoittaa kaikille esim. tutkasta ja ylinopeusratsiasta kilometri etukäteen?

Professori salakuvaamisesta: "Vankeustuomio ihan mahdollinen"


Vankeus totta kai on mahdollinen, ainakin  maasssa missä voit joutua maksamaan murtomiehelle korvausta siitä, jos tirvaiset tätä päin näköä.

Onko enää suurmepaa todistetta feministisen yhteiskunnan miesvihamielisestä riistosta kuin tämä?

Vaan seuraavassa ote lakiteknillisestä tekstistä:
 "On ollut jossain määrin tulkinnanvaraista, onko voimassa olevan lain mukaan kotirauhan suojaamassa paikassa käytävän keskustelun osallisella oikeus äänittää salaa keskustelu vai ei. Korkein oikeus on katsonut, ettei kysymyksessä olevassa tilanteessa tapahtuva keskustelun tallentaminen ole rangaistavaa salakuuntelua (KKO 1981 II 182). Nyt säädettäisiin nimenomaisesti, ettei 1 kohdan mukainen tallentaminen olisi edelleenkään salakuunteluna rangaistavaa silloin, kun tallentaja on ottanut keskusteluun osaa." - Lähde
Joten, lain mukaan kaikki olisi ollut ok ilman liikkuvaa kuvaa?

Entä sitten Axl?

Mies itse on monikulttuurisen suhteen hedelmiä, ja monikulttuurisen Suomen tuote.

Hänen äitinsä on suomalainen ja isänsä muslimi.

En mene tuohon asiaan tämän enempää, sillä se tuskin on tarpeen.

Sitä saa mitä tilaa!

Muuten taas pitää sanoa, että jos itse miehenä on asemassa, missä normaalisti on vain n. 20-1% miehistä, niin eikö todellakaan käyttäisi tilannetta hyväkseen?

Fakta on se, että nainen valitsee. Ja hän tekee sen hyvin pinnallisin ja hypergamisin perustein.

Se, että mies tulee valituksi usein,  on täten eräänlainen lottovoitto.



Feministit valehtelevat sanoessaan, että molemmat sukupuolet valitsevat tai peräti, että vaiin mies valitsee. (Samaa väitettä tukevat tietysti jotkut käärmeöljykauppiaat, jotka yrittävät myydä seksuaalisesti syrjityille miehille fantasioita ja toiveita erilaisten "pick up"-tuotteiden muodossa)

Vaan, millä tavoin Axl oli sitten oikeassa?

"Axl Smith kertoo, että noista Tukholman-vuosista lähtien hänen kotonaan on ollut valvontakamerat, jottei hän joutuisi samanlaiseen tilanteeseen kuin Peter. Axl sanoo tiedostavansa, että hänkin on julkisuudenhenkilö.
- Jos näin kävisi, mulla olisi todistusaineistoa, joka puolustaisi mun tapausta. Ja se on ainoa syy, miksi mulla on videovalvontaa kotona."
Ja miten kävi?
"- Tiedän, kuka on syytöksen laittanut vireille, hän on nainen, jota olen tapaillut ja joka ilmeisesti haluaa mulle pahaa. Ongelmana tässä kuviossa on se, että syytös pitää omalla tavallaan paikkansa." (lähde)

Tästä syystä, Axl Smith oli oikeassa, halusit tai et.

Lienee ihan selvää, että hänen pelkonsa toteutui.

Lienee myöskin täysin selvää, että kyseinen nainen olisi lavastanut hänet raiskauksesta, jos hän ei olisi kuvannut, mutta nyt hän van joutui turvautumaan suunnitelmaan B.

Joten varotoimenpiteet toimivat kuten piti.

Loppusanat: Entä Axlin kohtalo?

On runollista oikeutta, että Axl joka itse kiillotti valkoritarin haarniskaansa, joutui nyt ns. pahat sovinistimiehet-listalle itse:

Muistatko vielä, kun Axl Smith arvosteli kollegaansa - osuiko pilkka omaan nilkkaan?


Joten sikäli, se oli hänelle ihan oikein!

(Fundamentti on ennenkin maininnut, että valkoritarit ovat pääasiassa haaskaeläimiä; niiden ihan oma lajinsa on suomalaiset julkkismiehet jotka pyrkivät maksimoimaan voittonsa kerjäämällä piparipisteitä milloin  milläkin feministien masinoimalla julkisuustempauksella).

On myös hyvin todennäköistä, että hänet lynkataan feministisen diktatuurin toimesta, sillä naisten ylläpitämä seksikartelli on jotain mitä ei saa uhkata; se on kuin mafia.

Näin voimme todistaa hypergamian ja seksuaalisen markkina-arvoteorian pitävän kutinsa, kun tämän YTM:n taso tipahtaa pykälän alemmaksi, eli tasolle KTM. Ehkä vielä alemmaksikin!

Tämä tapahtuu siten, että Axl menettää (työ)paikkansa, eli julkisuus-statuksensa, jonka jälkeen naiset eivät enää tyrkytä itseään hänelle.

Pitää muistaa, että kuvauskohu tuskin muuttaa asiaa, vain rahalla, statuksella ja ulkonäöllä on naisille väliää.


keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Degeneraation Juhlaa: Mitä Kielletty rakkaus-sarja opettaa ajastamme?

Kielletty rakkaus -parit: Lapsi ja aikuinen, playboy ja isoäiti, vanki ja vanginvartija...


Toki, on tietysti hyvä jos osoittaa mikä on sopivaa ja mikä ei, tälläisenä moniarvoisuuden, eli poliittisesti korrektin nihilismin aikana (allekirjoittanut joskus muisti kuunnelleensa kaupungilla, miten kaksi nuorta naista puheli keskenään siitä, miten toinen heistä toimi erään varatun ja raskaana olevan naisen omaavan miehen sivuaikapanona, oikeuttaen sen sanoin: "kuka senkin voi sanoa, että mikä on oikein ja väärin" - kuten hypergamia, osuu tämä kulttuurijärjestely myös naisten nilkkaan)

Toisaalta, vaikka juurikin tälläinen nihilismin ja rappioarvojen glorifiointi on asia mikä tässä on oireellista, se samalla opettaa meille paljonkin massakontrollin aseista, joista eräs tärkeimpiä on media ja televisio.


Oppi on mennyt perille kun katsoo yhteiskuntaa.

Entä ne sarjassa esiiintyvät rappioarvot?

Vankilabändärikulttuuri on totta kai edustettuna. Se nyt on sanomattakin selvää, että yhteiskunnan tulevaisuus on turvattu, kun vanginvartijat pariutuvat vaarallisten rikollisten kanssa, ja parhaassa tapauksessa takaavat että näiden unelmavävyjensä geenit pääsevät jatkoon, ja ovat näin jatkossakin meidän kaikkien ilona.

Sen osoittaa esim. seuraava teksti:

Naisten Tuhoisat Pariutumistottumukset - TAAS


Sarja myös osoittaa, että on "yhtä paha" jos vanhempi mies on nuoremman naisen kanssa (tietysti tässä se on tehty siten, että nainen oli kunnolla alaikäinen) kuin muut sarjan esittelemät pariutumiset, rinnastamalla ne keskenään.

Mutta missä oikein on se trendikäs, ikäkriisiytynyt puuma jonkun selvästi itseään nuoremman pojannulikkansa kanssa, mielläään (alunperin) alaikäisen, kuten miehen kohdalla oli asian laita? Aivan, ei missään. Kuten asiaan perehtyneet hyvin tietävät, ei naista koskaan esitettäisi sellaisessa valossa, miten voisikaan, sillä normaalisti naisten tekemät seksuaalirikokset ovat kuten muutkin naisten tekemät rikokset, he selviävät siitä "soo soolla", koska onhan naisen roolina olla feministisessä yhteiskunnassa "ikuinen uhri". Niinpä sarjassa tätä puolta edustaa  "turkkilainen playboy" eli maahanmuutto ja sen ihanuus-propaganda on hyvin edustettuna, muodossa "katsokaa nyt, monikulttuuriset suhteet toimivat, luopukaa siis ennakkoluuloistanne rasistiset suomijuntit!". Sopivasti vielä näin eurooppaaa jakavan ja ravistelevan partalapsikolonisaation aikaan.

Mukana on kyllä mies thaivaimonsa kanssa, mikä ei kuinkaan ole ihan sama asia kuin tuo vanhempi nainen ja nuorempi eksoottinen ähkijä suuri rakastaja, jos puhutaan siitä mitä feministinen ihmiskauppakartelli harrastaa verovaroin; thainaiset ovat vapaaehtoisesti liikenteessä, ja heidän sivistyksensä on suurempaa tasoa kuin savanniastujien tai beduiiniratsastajien, eikä heidän kohdallaan rikollinen ihmiskauppa kukoista, ellei sitten deittivälityspalvelu pelaa likaista peliä. Allekirjoittanut tietää miehen jolla on venäläinen vaimo, ja hän sanoi että se suhde on tehty vaikeaksi kaikin tavoin Suomen valtion toimesta, sillä miehen pitää kustantaa itselleen ulkomaalainen vaimo suoraan omilla rahoillaan, kun taas suomalainen pakolaispolitiikka pitää huolta, että tänne kustannetaan yhteisin varoin suomalaisten naisten ulkomaaalaiset miehet - myöskin tuon miehen verovaroin. Tämä epäkohta sentään on tuotu esille sarjan esittelyn yhteydessä: "Hans ja Nitcharee tapasivat deittipalvelu OK Cupidissa internetissä. Parin kuukauden viestittelyn jälkeen Hans kosi ja matkusti elämänsä ensimmäistä kertaa Thaimaahan, jossa parin oli tarkoitus mennä heti naimisiin. Siitä alkoi pitkä ja raskas byrokratiashow."



Papin kohdalla asia on niin ja näin, luterilaisen kirkon perinteisiin kun kuuluu jopa se, että sen perustaja oli munkki joaka meni naimisiin nunnan kanssa,mutta onko sellaisen kirkon jo ollessa olemassa ihan pakko tunkea itsensä tilanteeseen missä joutuu rikkomaan pyhän valan?

Seksuaalivähemmistöihin jotka ovat jo jokaisen realityn kiintiö, ei ole syytä mennä.

Entä mikä sitten nähdään tänään maailmalla pahana, mikä siintää meidänkin huomisemme horisontissa:

Feminismiä vastustava bloggaaja suljettiin Twitteristä, kannattajat syyttävät palvelua sensuurista – Näin some-palvelut joutuivat sananvapauden poliiseiksi



Massakontrollin aseiden täytyy tehdä myös "puhdistuksia" ja sensuuria.

Asetelma on kuin sinisestä ja punaisesta pilleristä, missä Virallinen totuus tarjoilee Matrixista tutun sinisen pillerin, ja me vastavoimat annamme siihen vastalääkkeenä punasen pillerin.

keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Informercial: Tilaa Poliittisesti Epäkorrektit Hupparit HALVALLA!

15% huppareista
Voimassa: 9 – 15 Maaliskuuta 2016
Kuponkikoodi: HOODIE15
Kauppa: XeimianDesign

Pistetään tähän väliin pieni tarjouspläjäys.

Eli, tarjouksen aiheena ovat säihin (ja aikoihin) sopivat vaatteet: hupparit.

Tarjous jo tuossa tulikin, joten pistetään tähän yhteyteen nyt vielä parit tuotenäytteet:

Infidel - (Olen) Vääräuskoinen- huppari



Suoratilaa huppari klikkaamalla tästä tekstistä (HUOM: huppari on UNISEX-mallia, eli kelvollinen molemmille sukupuolille ja väritykseltään komean mustapunainen!)

Tässä taas säihin istuva, kaksipuoleinen (!) ja suosittu blogin oma:

Exit feminism/Enter masculism-huppari

Suoratilaa klikkaamalla tästä


Ja tästä kauppaan (klikkaa tätä tekstiä) - josta löydät lisää malleja!

maanantai 7. maaliskuuta 2016

Massakontrollin aseet: Kuinka kääntää hypergamia uhriutumiseksi



Lännen media: Äidin euro on vain 62,5 prosenttia isän eurosta

Hypergamiassa nainen nai ylöspäin, yleensä siten että mies on häntä varakkaampi, omaa enemmän statusta ja usein myös paremman ulkonäön (tämä toteutuu eniten ns.tyytysmissuhteissa
joissa normaali painoinen ja normaalin näköinen mies on lihoneen ja rupsahtaneen "juoksunsa juosseen" naisen kanssa "joka on jo pelimiehet kokenut").



Uuskieleen puolestaan kuuluu se, että orjuus on vapautta, sota on rauhaa ja kuten tässä tapauksessa: hypergamia on osoitus naisten sorretusta asemasta.


Tämän kertainen massakontrollin aseiden yritys pitää Virallinen totuus rikkumattomana oli tästä käytännöstä jälleen kerran erinomainen osoitus; hypergamia elää ja voi hyvin post-feministisessä yhteiskunnassamme.


Vastalauseeksi voidaan ja tullaankin luultavasti esittämään seuraava uutinen:

 

KSML: Yhä useampi nainen perheensä pääelättäjä


Huomatkaa kuitenkin taas kerran kielen käyttö: YHÄ useampi. 

Heidän määränsä on lisääntynyt, mutta tilanne ei ole tasa-arvoinen edelleenkään.

torstai 3. maaliskuuta 2016

Tinder, Hypergamia ja Suosituimmat Miesten Ammatit (tutkimustulos)

Tämän kertaisena tutkimuksen kohteena olivat naisten hypergamiset ja pinnalliset pariutumistottumukset, jotka kumoavat 100% feministien valheet siitä, että nainen "vapautuessaan" olisi myöskin suotuisana sivutuotteena luopunut lieveilmiöistä kuten hypergamia.

Homma meni itse asiassa täysin päinvastoin - mikä paljasti todellisen syyn "patriarkaalisille", sovituille avioliitoille; ne tulivat välttämättömyyden pakosta, sillä naisen valinta ei yksinkertaisesti voi toimia, vaan tuhoaa joskus naisen, joskus yhteisön, ja joskus taas molemmat. (Naisten tyytyväisyys asiaan on myös tullut selväksi, sillä avioliitot eivät juurikaan toimi aikana, kun niistä on pistetty vastaamaan se valitseva sukupuoli - mikä on aika paradoksaalista, kun pysähtyy ja miettii asiaa).



Vaan, nyt asiaan.

Tinder siis julkaisi tulokset, joista selviää että mitkä ammattiryhmät ovat kaikkein suosituimpia naisten valitessa miestä:


Tulokset olivat niin ennalta-arvattavat, että ne olivat jopa jollain tapaa koomiset (jokainenhan tietää jo sen Fundamentistakin tutun "nainen voi olla oma itsensä, mutta miehen on oltava vähintään lentokapteeni"-vitsin). 

Miesten top 10-listaus näyttää siis seuraavalta:
  1. Lentäjä, 
  2. Perustaja/yrittäjä
  3. Palomies
  4. Lääkäri
  5. TV- ja radiopersoona 
  6. Opettaja
  7. Insinööri 
  8. Malli 
  9. Ensihoitaja 
  10. Yliopisto-opiskelija
Allekirjoittanut ei sano, että naiset olisivat kroonisia kullankaivajia, mutta Tinder sanoo että työ- ja koulutustietojen lisääminen tuo palvelussa enemmän osumia, mikä taas on "outo sattuma" kun katsoo tuota, "miesten ammattien top 10-listausta".

Jokainen saa tehdä asiasta johtopäätöksensä.

Fundamentin johtopäätöksenä on ollut jo pitkään se, että moderni nainen ei nai primääristi miestä, vaan tämän rahaa, ulkonäköä ja statusta - miehen tehtävänä onkin toimia eräänlaisena status-symbolina naiselle, ja puuttuvana palapelin palana naisen itselleen rakentamassa elämässä, joka voi olla - kiitos feministipropagandan - "ihan mitä vain nainen haluaa sen olevan".

Ja hypergamian lakien vuoksi, tämän miehen on totta kai oltava aina naista tasokkaampi. Nimittäin, femismin myrkyttämät naiset pitävät miestä, joka ei kelpaa hypergamisen rooliodotuksen täyttäjäksi "luuserina", ihan kuten he pitävät naista joka epäonnistuu hypergamiassa, myöskin sellaisena. Vain silmittömin ja häikälemättömin riistäjä ja hyväksikäyttäjä voi katsoa onnistuneensa elämässä, itsenäisenä vapaana naisena (tosin, kiitos feminismin uhriutumis-strategian, voi nainen myös uhriutua tuon pohjalta, ja syyttää miehiä siitä kun ei ole kelvannut, ja näin ollen voittaa vielä sijoituksen uhriutusmisolympialaisissa- tämä on modernin naiseuden hopeasijoitus, siinä missä onnistuunut hypergamia on kultasijoitus).



PS. Lue myös aiempi - erääksi vuoden suosituimmaksi tekstisti noussut Tinder-tutkimus, jonka alkuperäinen sivusto tosin on jo poistunut bittiavaruuteen (tutkimus oli siinä määrin kontroversaali ja poliittisesti epäkorrekti, että tutkimuksen tekijä ja sivuston pitäjä sai jopa tappouhkauksia!):


Lyhyenä yhteenvetona mainittakoon, että kyseinen testi paljasti sen, että miehen ollessa kyllin hyvännäköinen, hänellä ei vain käynyt flaksi, vaan hän sai myöskin menemään yhtä sun toista hävytöntä läpi ja naiset olivat innoissaan.

Vaan kuten sanottua, niin miehethän ne esineellistäjiä tässä ovat, kysy vaikka feministeiltä.