keskiviikko 31. elokuuta 2016

Katso Forssan silminnäkijälausunnot ja kooste livetaltioinnista

(Tämän piti tulla hieman laajempana ja jo aiemmin ulos, mutta johtuen teknisistä hankaluuksista näin ei käynyt, tässä kuitenkin se mitä on mahdollista saada ulos).

Koska massakontrollin aseisiin lukeutuva mediamme haluaa pitää kansan pimennossa, jotta Virallisen totuuden agenda ei vain joudu kiusalliseen valoon, se tietenkin puhuu meille "noin sadasta mielenosoittajasta" (oikea luku: SATOJA) tai siitä, miten "forssalaiset siellä keskenään nahistelivat" ja mitä näitä nyt on? Sen harmiksi kuitenkin Fundamentti monen muun vaihtoehtoisen tiedotuskanavan ohella tuo tuo ilmi aina todellisten tapahtumien laidan ja sensuroimattomat silminnäkijätodistukset.

Tällä kertaa kyseessä on Forssan insidenssi ja sen taltiointi mikä sisältää ns. kiellettyä materiaalia.

Koko taltiointi on yli kolme tuntia pitkä, joten se on aika iso pala purtavaksi yhdeltä istumalta siispä tässä olisikin nyt tarjolla parhaimpia paloja.

Silminnäkijähaastattelut

1. Silminnäkijälausunto naapurustolta




2. Silminnäkijälausunto forssalaiselta naiselta






Bonus:  Lehtoritar servataan


Kyseessä on erityisen paljon maahanmuuttosta tykkäävä lehtoritar. Onkin kysymys, että onko miten puolueetonta opetusta mahdollista saada jos meillä on näin aatteellinen opettaja? No, ei ole ihme jos Virallinen totuus ravitsee itseään omillan, takaamalla oikean vakaumuksen kantajille niin paikat opettajien kuin  myös toimittajien puolella.


Tyypillistä suvaitsevaistoon itsensä selkääntaputtelua; valtaosa toimittajista on vihreitä itse!


Tässä vielä itse video kokonaisuudessaan:


“Kansakunta voi kestää typeryksensä ja vielä kunnianhimoisetkin. Mutta se ei kestä valtion sisäistä maanpetosta. Vihollinen portilla on vähemmän pelottava, sillä hänet tunnetaan ja hän kantaa lippuaan julkisesti." - Marcus Tullius Cicero, 106-43 BC

perjantai 26. elokuuta 2016

Kevennys: Visailu Forssasta!



Mitä videolla oikein tapahtuu?

A. Aidosti hädänalaiset ja uhatussa asemassa olevat sotalapset kirmaavat sotahuutojen saattelemina, putkien ja astaloiden kanssa, sotaan vääräuskoisia suomalaisia vastaan. Vieläpä kuvaten kyseisen hyökkäyksen (Virallinen totuus ja sen plankettivastaus: RASISMIA!! NÄIN EI SAA AJATELLA TAI NÄHDÄ TÄTÄ VIDEOTA!)
B. Meneillään on hullujenhuoneen liikuntapäivä ja lanttuosaston väki juoksee riemuissaan pelaamaan pesäpalloa (media: Tämä ei johdu maahanmuuttopolitiikan epäonnistumisesta vaan mielenterveysongelmista)
C. Forssalaisia (kohta) nahisemassa keskenään puhuen ehtaa forssan murretta, mikä tästä syystä hieman hämää kuulijoita luulemaan asioita (media: Forssalaiset nahistelevat keskenään)

Palkinto riippuu vastauksestasi. Yksi vastaus tekee sinusta inhottavan rasistin. Kaksi muuta vastausta takaa sinulle hyvän ihmisen statuksen, joka ei kuule pahaa, ei näe pahaa eikä puhu pahaa (paitsi omiaan vastaan).

Siitä viikonloppu käyntiin visailun avulla!

keskiviikko 24. elokuuta 2016

Miksi Saksa kehottaa kansalaisiaan hamstraamaan? Entäs Suomen tilanne?

Viime aikoina on saatu kysymyksiä herättäviä uutisia Saksasta.

Valtio on kehottanut kansalaisiaan hamstraamaan ja samalla pohditaan asevelvollisuuden palauttamista.

Saksa suunnittelee: Ihmisten hamstrattava ruokaa ja vettä päiväkausiksi



Herääkin kysymys: mitä siellä oikein on tapahtumassa?

Tapaus: Saksa

Saksa on eräitä EU:n keskuspaikkoja, joten tältä pohjalta voisi olettaa, että EU ja kaikki jotka siihen  kuuluvat ovat mahdollisestikin tulilinjalla, tai ainakin  asemassa että tätä kysymystä tulisi pohtia.

Nyt, käsillä onkin lähinnä kaksi skenaariota.

Toinen niistä on törmäyskurssilla oleminen jonkun toisen maan, tai muun maailman/järjestyksen kanssa. Tämä liittyy luonnollisesti mainittuun EU:n keskeisenä maana toimimiseen.

Toinen skenaario on puolestaan maan tiensä loppuun kulkenut monikulttuurisuusprojekti ja siihen kuuluva avointen ovien maahanmuuttopolitiika, jonka kontrollointi on alkanut karata vakavasti hanskasta. - Tässä pätee myöskin edellinen syy, koska terroristit eivät ainoastaan tuhoa säälimättä maita jotka ovat olleet heitä kohtaan ystävällisiä, vaan heidän tarkoituksenaan on hyökätä keskeisille paikoille ja asutuskeskuksiin (koskivat ne sitten maita tai kaupunkeja).

Ilmeisesti tässä vaiheessa on enää myöhäistä perääntyä luomansa hirviötä.

Fundamentti osoitti jo vuoden 2014 lopulla sen, miten terrori-iskut olivat täysin odotettavissa, sillä Isis itse oli luvannut niitä tapahtuvan. Samoin tieto nukkuvista terroristisoluista, jotka tulevat maahantunkeutujavirran mukana oli tuolloin jo selkeästi ilmaistuna, mutta Virallisen totuuden ehdottomasti kieltämä; mitä väliä uhrien perheillä ja kansalaisten valvepainajaisilla, sillä meillä on sairas unelma jonka te maksatte!

Näin ollen, tuntuisi siltä, että vaikka lakeja muutettaisi, ei enää sisään otettua ainesta saataisi ulos.

Esim. Suomen mediassa emme ole - ei ainakaan allekirjoittanut - ole päässyt todistamaan seuraavaa tietoa:

Germany tightens border controls with Switzerland to stop illegal immigrants, says Swiss minister

Artikkelista selviää mm. se että 52 % saksalaisista pitää Merkelin maahanmuuttopolitiikkaa huonona. Saksan poliisi on ottanut 3 385 Sveitsin kautta tullutta laitonta maahanmuttajaa kiinni pelkästään tänä vuonna – luku on peräti 40 % suurempi kuin viime vuonna vastaavana aikana.  Kun taas Sveitsin nuiva suhtautuminen on vaikuttanut siten, ettei maahan ylipäänsä haluta jättää turvapaikkahakemusta enää - on selvä syy-yhteys siihen, miten ns. kasvualustapotentiaali näissä tulomaissa vaikuttaa asiaan. Islamille myönteinen ja monikulttuurinen hyvinvointiyhteiskunta on kuin tuplajuustopurilainen, ilman pekonia. Esim. Ruotsi on tätä "ruokamaata"


Näin ollen, troijalainen on tuotu muurien sisäpuolelle, ja nyt sitten jokainen odottaa alkaako se purkautua.

Tapaus: Suomi

Entä sitten Suomi?

Myös Suomen tilannetta on valotettu mediassa.

Esim. mitä oikein sanotaan kotivaroista?

Jos paha päivä tulee – 25 asiaa, jotka jokaisella suomalaisella pitäisi aina olla kaapissaan


Uskomattoman pienimuotoisia hätävaroja ainakin ehdotellaan, nuohan menevät yhdessä viikonlopussa. Jos nyt tuota puolta miettii, niin parhainta on tietenkin varata itselleen kotivarat, jotka mm. koostuvat desinfioiduista ja lasisista pulloista joissa on vettä. Ruoka puolestaan on syytä löytyä säilykkeistä, sillä pakasteet ovat yhtä tyhjän kanssa jos sähköt katkeavat jne. Unohtamatta tietenkään vanhaa konstia, eli kuivaamista. Erinomainen keino säilyä pahan päivän varalle.

Mutta toisaalta, hätävarat tulevat erityisesti vasta silloin tarpeeseen, kun julkinen muonan jakelu on loppu. Silloin kapitalistisen yhteiskunnan rahakeskeisyys unohtuu, ja ihmiset muistavat mikä on olennaista. Se on tuskallinen tapa vapautua massakontrollin aseista ja nähdä savuverhojen läpi. Ja se on myöskin kapitalistinen yhteiskunta joka on massamaahanmuutolla toteuttamassa internationalistien ja globalistien yhteistä päämäärää, jossa eräs maailman suurimpia poliittisia huijauksia eli ajatus siitä että kansanvälinen työväen luokan yhdistyminen olisi työväen tai kansakunnan etu, pääsee taas voimiinsa (ja jos tuo normaalisti koskee proletariaattia, on myös uusi modernin  kapitalismin seurauksena syntynyt luokka, eli prekariaattien luokka, ihan yhtälailla pulassa; kun Suomesta yritetään muuntaa maailman sosiaallistoimistoa, resurssit eivät yksinkertaisesti tule riittämään) jolloin joudumme todistamaan sen toimivan yhtä hyvin kuin miten kommunismi on toiminut.



Mutta marttakerhojen vaatimattomat vararavintolistaukset eivät ole tässä se suurin ongelma.

Se on huomattu myös yhteiskunnan korkeammilla paikoilla.

”Suomi on jakautumassa” – Presidentti Niinistö hätkähti raporttia yhteiskunnan tilasta

Tätä vaihtoehtoa ei voi Saksankaan kohdalla laskea pois, sillä myös siellä on parhaansa mukaan lietsomassa kansan jakautumista. Kapitalismi on jo entuudestaan kaikkien sota kaikkia vastaan, ja monikulttuurisuus jotain  mikä toimii yhtä hyvin kuin sekoittaisit nitroa ja glyseriiniä ja toivoisit että kyseisellä yhdistelmällä saavutetaan vain myönteisiä lopputuloksia. (Ei pidä unohtaa, että paras tapa saada esim. vasemmistopuolueet unohtamaan "ensimmäinen rakkautensa" on saada ne pitämään suomalaista työmiestä vihollisenaan, samalla kun kulttuurimarxistinen nihilismi on enää ainoa jonka promotoimista pidetään tärkeänä - samalla oikealta kapitalisti edistää halpatyövoiman tuomista maahan).

Tapaus: Forssa

Viimeisin insidenssi, eli tapaus Forssa kertoo hyvin missä mennään.

Ei varmaankaan yllättänyt juuri ketään, että suvakit eivät tule antamaan minkäänlaista ymmärrystä tai myötätuntoa suomalaisia kohtaan, tai olleet iloisia että kantasuomalaiset vs. romanit-vastakkainasettelu lieveni. Ei (jos näin kävisi, alkaa tällöin välitön hiljentäminen heidän keskuudessaan)!

He sen sijaan olivat jälleen huolissaan näiden aidosti hädänalaisten, ja erittäin haavoittuvaisessa asemassa olevien tuonitiherrojensa puolesta, eikä näin ollen myöskään tapaukseeen kiinteästi liittynyt  15 vuotias, pahoinpidelty suomalainen poika, saanut näiltä mitään muuta huomiota kuin syytöksen valehtelusta. Kuten tiedämme,  jos suvakki päättää tunteella jotain, tämän jälkeen kaikki todisteet puolesta tai vastaan todistaa tunnepäätöksen puolesta. Mutta jos ei sekään toimi, vaan kognitiivinen dissonansssi käy liian suureksi, lähdetään karkuun itkien, samalla heitellen erinäisiä häpäisykortteja ilkeän vastapuolen suuntaan.



Myös Forssan tapaus osoittaa kaksijakoista tiedottamista:

JUURI NYT! Video: Matut ahdistelevat naisia ja hyökkäsivät ajoneuvoa vastaan Forssassa


vs.


Toisesta saa kummasti sellaisen kuvan, että kyseessä on nuorisoporukoiden  keskinäinen kahina. 

Se kumpi lähestymistapa auttaa uhria on jokaiselle selvä. "Pelolle ei saa antaa valtaa"-opinkappale on omiaan tuudittamaan tietämättömyyteen, ja myöskään siinä ei ole mikään muu kyseessä paitsi suvaitsevaiston itsekäs, oman fantasiansa helliminen ja säästäminen kritiikiltä.

Joillekin tosin riittää se että he näkevät, sen sijaan että uskoisivat propagandaa. Siksi sensuuria  pidetäänkin hyvin tärkeänä. Siinä missä jotkut eivät usko vaikka silmillään näkisivät tai itse kokisivat.

Huomiota herättävää onkin seuraava ex-vasemmistolaisen Suvi-AnneSiimeksen ulostulo:


Vasemmiston harmiksi vain nämä fiksummat yksilöt ovat jättäneet puolueen, tai ryhmäkuri pitää heidät hiljaisina, jotta "meillä olisi unelma." (HUOM: Myös hän kiinnittää huomiota massakontrollin aseisiin, eli median valehteluun ja vääristelyyn!)

Vaan, vielä näin lopuksi se pahin skenaario.

Entäs jos maailmalla tai Suomessa alkaa paukkua?

Nyt evakuointitilat kun kerran on pitkin maata käytössä lähinnä turvapaikanhakijoiden majoituskeskuksina.

Seuraavasta linkistä voi vielä katsoa minkälainen oli evakuointisuunnitelma vuosia sitten, se taas miten se hoidetaan nykyisin, onkin taas täysin oma lukunsa:

Jos sota olisi syttynyt vuonna 1998, tänne Helsinki olisi evakuoitu – katso oma alueesi



tiistai 23. elokuuta 2016

Patriarkaatti FM: triggering-iltamat



Tämän kertaisena vieraspostauksena Fundamentin on ilo esittää seuraava fiksujen suomalaisten naisten reilu puoltoistatuntinen, jossa pohdiskellaan poliittista korrektiuutta ja tuodaan erinomaisesti esiin mekanismeja joilla Virallisen totuuden lampaat valvovat toisiaan. Tämä lähetys erityisesti kiinnittää huomion näihin suvakkien psykologisiin mekanismeihin ja profilointeihin.

Voisikin sanoa, että kun yksi lammas kilahtaa, alkaa helvetinmoinen, tunnepitoinen määkiminen mikä tarttuu toisiin lampaisiin, jolloi seurauksena on se, että ne yrittävät saada "karkulaisen"
palaamaan takaisin ruotuun, tai vaihtoehtoisesti he pyrkivät karkoittamaan tämän tai käyttämään ryhmäpainetta karkotuspelotteella.

Tosin, niin kauan kun henkilö ei astu heidän peliinsä, jossa on heidän säännöt, on hän "paskaringin" ulkopuolinen. Mutta ongelmana on se, että tätä Virallinen totuus käyttää massakontrollin aseita, jolloin tämä haittakulttuuri pyritään istuttamaan myös muihin.


torstai 18. elokuuta 2016

Oikeutta Risu-ukolle!

Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Tässä tapauksessa se voi olla Risumies, se voi olla Risu-ukko, se voi olla Risujemmari - raivokas sellainen!

Eikä ihme, hänen elämäänsä tuli häiritsemään pelkkä hupiukko, jonka luotettavalla todistajalausunnolla Risumies tunnisti heti kyrvän syyläksi, ja näyttikin tälle kuka on pomo, jopa siinä määrin että tämä alkoi ääni väristen kyselemään että ei kai vain sankarillamme ole asetta.

Omakohtainen ensireaktio

Pitää myöntää, että allekirjoittanut ensimmäiseksi suhtautui tähän spektaakkeeliin siten, että taasko tuossa on joku suomalainen kylähullu päästämässä paineita pihalle. Silloinkin tosin jo heräsi havainnot siitä, että kuvattava on kuitenkin tässä kerta kerralta se pienempi paha, kuin kuvaaja.

Sittemmin tuli selväksi, että jos nyt Risumies hieman korotti ääntänsää yli normaalin ruokapöytäkeskusteluvolyymin, oli kuitenkin moraalinen voitto hänen.

Myöhemmin jo suuri yleisö palkitsikin hänet oikeudenmukaisesti:

Risujemmaajasta tuli julkkis – ihmiset kinuavat yhteiskuvaan!


Youtube-hitiksi noussut "Risujemmaaja" ei hakenut risuja pois kuntoradalta: "Vien kyllä varmasti lisääkin sinne"


Eikä ihme!

Meidän jokaisen on tämän pohjalta myönnettävä se, että Risu-ukko ei ole metsässä eikä elämässä mikään marjanpoimija tai hupiukko, vaan tosimies joka näyttää kyrvän syylille ja hupiukoille sen, missä kaappi seisoo ja hän ei vain hae risuja pois kuntoradalta, vaan vie kyllä varmasti lisääkin sinne.

Risu-ukko ei ole luovuttaja!
Hän luultavasti saa myös ennen näkemättömiä määriä naista ennen ja jälkeen tapahtuneen, mutta etenkin sen jälkeen. Onhan nimittäin niin, että hän ei anna lainkaan vittua siitä mitä kaiken  maailman autistit hänelle sanovat.

Oikeus voitti. Paha sai palkkansa. Se on varmaa!

Mutta entä sitten varsinainen  laki?

Olisiko moraalisen voiton  lisäksi myös toisenlainen voitto mahdollinen?

Moraalinen rikos ja voitto

Allekirjoittaneen on mahdotonta pitää sitä,että viedään metsää metsään luonnon paskaamisena. Sen voisi tulkita  jopa biodiversiteettiä tasapainottamiseksi. Samoin, risukasat antavat eläimille suojan,kuten esim. siileille, joista tykkäävät kaikki ihmiset, joilla on järki päässä ja sydän paikallaan. Luultavasti videon kuvannut kyrvänsyylä potkiikin siiliä aina kun siihen tulee tilaisuus.

Entä uhkailu? Vain täysi mulkku turvautuu noin alhaisiin keinoihin joihin turvauduttiin Risumiestä vastaan. Täydellinen rotta on se joka uhkailee julkisella paljastamisella, piilotellen itse kameran  takana ja lopulta poistaa oman  tilinsä, kun tajuaa etteivät muut suostukaan kiusaamaan kohdetta vaan haluavat tietää että kuka on tämä suurempi syyllinen. Pelkuri ja reppana!

Sitä se on, kiusaamista muka oikeutetulla verukkaalla. Valtatrippi ja voimafantasia. Vain madot tulevat tällä tavoin pinnalle, ja ne pitäisikin saada välittömästi koukkuun. Myös täsmälleen samanlainen on suvakki.  Näiden käyttämä hyökkäys yleensä omaa ominaispiirteitä, kuten häpäisytaktiikat jotka useimmiten ovat jopa julkisia, ihan kuten  tässäkin tapauksessa Risu-ukko ensimmäisenä häpäistiin luonnonpaskaajaksi, vedoten järjestyssäänntöihin ja tietysti vielä homma kuvattiin nettiin.

Allekirjoittanut ei hyväksy sitä, ei itseään eikä toisia kohtaan, vaan suhtautuu siihen erittäin vakavasti.

Mitä laki todella sanoo tästä?

Kuvaaja saatoi törkeällä tavalla naurunlaiseksi toisen, ja syyllistyi huomattavasti isompaan, törkeämpään  ja kalliimmaksi tulevaan rikokseen itse.

Syytetyn rikosnimikkeet ulottuvat aina yksityisyyden loukkaamisesta mahdollisesti kunnianloukkaukseen. Unohtamatta kuvausluvan puuttumista.

Kuvausluvat ja julkaisuluvat – kuvaajan takataskusta on usein löydyttävä nämä molemmatSananvapaus vs. yksityisyyden suoja – kuvaajan tulee olla tietoinen lain rajoitteista. 
Yksinkertainen perussääntö on kysyä aina lupa kuvattavalta sekä kuvaamiseen että julkaisemiseen. Ketään ei pidä kuvata vasten hänen tahtoaan, paitsi poikkeuksena julkisuuden henkilöt, jotka suorittavat julkista tehtävää (esimerkiksi poliitikot). Kotirauhaa ei saa rikkoa edes julkisuuden henkilöltä, saati yksityiseltä.

Videoissa on samat säännöt kuin valokuvien julkaisussakin, kuvata saa julkisilla paikoilla, mutta julkaisua on lailla rajoitettu samoin kuin  kuvattavaakin. Siinä nimittäin on ero, että onko julkisuuden ihminen vai tavallinen pulliainen. Risu-ukon  kohdalla on kyseessä on täysin tavallinen kansalainen.

Tuon miehen maltin menetys ei tapahtunut kaikkien nähden, mutta se aiheutettiin provokaatiolla, mahdollisesti täysin laskelmoidusti, jonka johdosta hänestä saatiin  tällläinen video. Sellainen  on raskas rikos.

Itse asiassa, maamme laki on hyvinkin tarkka asian suhteen. Jos "lemmen lähettiläs" Axel Smith jo sai tuntuvat rapsut omista kuvauksistaan, ja niiden  levittelystä kaveripiiriin, joten eikö sitten  tästä ole sellainen tiedossa? Jopa riistakamera voi olla laiton!

Riistakameran käytöstä voi joutua käräjille – katso mitä kuvaat


Laittomaksi ja rankaistavaksi tuon yksityisyyttä paljastavan teon tekee etenkin se, jos se on omiaan aiheuttamaan vahinkoa ja kärsimystä. On täysin  selvää, että miten tälläisten häpäisyvideoiksi aiottujen videoiden funktio on. Esim. se kuuluisa Porche-kuski sai sosiaalisessa mediassa ja puhelimeensa paljon häiritseviä viestejä ja soittoja. Tälläisessä kun ilmiselvää, että tämä on tehty vahingoittamismielessä, joten edes positiiviseen julkisuuteen ei voida vedota, sillä sellainen oli tässä yhteydessä täysin sattumaa.

Perustelut:  "Joka oikeudettomasti joukkotiedotusvälinettä käyttämällä tai muuten toimittamalla lukuisten ihmisten saataville esittää toisen yksityiselämästä tiedon, vihjauksen tai kuvan, syyllistyy yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämiseen. Teon rangaistavuuden edellytyksenä on kuitenkin, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle tai häneen kohdistuvaa halveksuntaa. Tiedon esittämisessä käytetty väline itsessään ei ole tulkinnan kannalta olennainen, vaan keskeistä on se, miten suuren joukon käytetty väline saavuttaa. Teon täyttyminen ei myöskään edellytä tietoon saattamista, vaan riittää, että yksityiselämää koskeva tieto on toimitettu lukuisten ihmisten saataville, esimerkiksi tietoverkkoon"

Nyt kun yksityisyyttä on loukattu törkeälllä tavalla, ei myöskään "luonnon paskaaja"-ilmaus voi olla muuta kuin vahingoittamistarkoituksessa uhrille suunnattu julkinen loukkaus. Jälleen rapisee!   (Risu-ukolle kertominen siitä, että hänestä julkaistaan materiaalia ei myöskään riitä luvaksi,vaan se on uhkaus tai jopa kiristys.)

Tosin, tämän erona edelliseen on se,että toisesta on  käytännössä esitetty valheelista tietoa tai häntä on häpäisty. Jälleen perusteena on se, ettei kyseessä ole anonymiteetti, vaan joko kuva, tai muu sellainen mikä voidaan yhdistää henkilöön.

Kuvaaja meni laittomasti ja halveksivan kommentin kera julkaisemaan videonsa siten, että mahdollisimman moni ihminen sen pystyy katsomaan ja kohdistamaan negatiivista huomiota videolla näkyvää henkilöä kohtaan.

On myös mahdollista, että youtubella uhkailu on laiton uhkaus, sillä tällä on tarkoituksena vihan, ongelmien ja muun sellaisen kerääminen uhrin niskaan.

Vai olisiko hän tullut  omilla kasvoillaan esille ja  julkaisut sen virallista kanavaa pitkin?

Lisäksi, kuvaaja nollaa "todisteidensa" arvon, sillä laittomat todistusaineistot eivät ole välttämättä päteviä (tästä allekirjoittanut ei ole ihan varma, mutta  olisi hassua jos asia olisi jollain ihan eri tavalla).

Entä miten tämä tiedon levittely ja häpäisy on toiminut?

Risu-ukosta tiedetään:
- Nimi
- Osoite
- Auton tiedot
- Jne jne!

Käytännössä kaikki tiedot ovat vuotaneet sen johdosta !

Vastaisku

No,tuossa tilanteessa allekirjoittanut  olisi varmasti ottanut kameran ja alkanut itse kuvata kuvaajaa. Jos ei muuta, se olisi ollut  toditusaineistoa ilmiselvästi rikoksesta tai sitten toisen vetämistä tasaiselle jolloin julkinen nöyryyttäjä voidaan myöskin julkisesti nöyryyttää. Sellainen olisi saanut varmasti aikaan hysteerisen reaktion, sillä nämä eivät kestä sitä mitä tekevät muille.

Toiseksi, lain tie tässä on silmä silmästä ja hammas hampaasta-rangaistus.

Tai  sanotaanko: hammasrivi hampaasta, sillä kuvaajahan tässä syyllistyi suurempaan rikokseen.

Risumies voi olla tekemättä sitä, että menee tapauksen kanssa oikeuteen, mutta meidän on muistutettava häntä tästä mahdollisuudesta.

Risumies voisi haastaa tuon toisen oikeuteen ja viedä tältä risutkin pestästä.

Tälläinen ei lopu ennen, ei ennen kun saamme varoittavan esimerkin ja iskemme sinne mihin sattuu ja kunnolla heitä jotka harrastavat tätä.

Risumiehen henkilöllisyys tuli tämän johdosta kaikkien tietoon,  joten  hänellä ei ole mitään muuta kuin voitettavaa tässä tapauksessa.

Hupiukko sen sijaan tulee tunnetuksi 2000-luvun suurimpana ja pahimpana  kyrvän syylänä.

Todellakin se joka itsensä ylentää alennetaan, mutta se joka on alennettu  ylennetään!


Summa summarrum: 

Ole oman elämäsi risu-ukko, äläkä mikään hupiukko.

Auta myös heitä olemaan joita sorretaan, joten vie tämä sana Risu-ukolle, jotta hän saa häneltä varastetun oikeuden.

Jokainen Fundamentin lojaali  lukija tietää sen, että Fundamentti,  ja  allekirjoittanut, on aina sorretun ja poljetun puolella. Ja  hän taistelee itsensä sekä rakkaidensa puolesta viimeiseen asti.

Tämäkään tapaus ei  tule tekemään poikkeusta.


PS. Edellä mainituista syistä allekirjoittanut ei nyt päätä tätä kunnioitetun Risu-ukon videon julkaisuun, etenkin kun jokainen lienee sen jo nähnyt. Vaikka kyseinen video olisikin täysin  kunnioittavassa mielessä julkaistu tässä yhteydessä, niin allekirjoittanut sen sijaan julkaisee ylläolevan videon

Sen siksi, koska me puhumme nyt elävistä legendoista ja oikeuden tuomisestaa, me otamme tähän yhteyteen legendaarisen elokuvakohtauksen,  jonka voi tässä tapauksessa ajatella olevan  vahvan symbolinen  (esim. ketään ei olla ampumassa, eikä siihen ketään kehoteta).

Ymmärrät sen kyllä, kun voit kohtausta katsoessasi kuulla päässäsi sanat: "What does Risu-ukko look like?!"

keskiviikko 17. elokuuta 2016

Loldiers of Odin vihaa Sinua, suomalainen!


Jos näillä ei ole vielä mottoa, Fundamentti ehdottaa seuraavaa:

"Raiskaus on ihmisoikeus ja jokaisen pitää saada siihen tasavertainen mahdollisuus!"

Joka estää estämästä raiskauksia ja väkivaltaa, maassa jossa on poliisivoimat kortilla leikkauksien vuoksi, on liian tyhmä tekemään mitään hyvää tai verrattavissa häneen joka pitelee uhria kun toinen raiskaa tai hakkaa tätä.

perjantai 12. elokuuta 2016

Kevennys: Joe Rogan vieraanaan Milo Yiannopoulos

Tämän kertainen kevennys on  Joe Rogan Experience:n 820:nes jakso, jossa hänellä on vieraanaan Milo Yiannopoulos. Tietysti tämän pohjalta olisi voinut kirjoittaa ihan asiatekstinkin, yhteenvedon, mutta koska tämän harvinaisen viihdyttävän jakson parissa myös aika kului kuin siivillä ja pärskiä sai niin maan mahdottomasti, vaikkei nuha tai allergiakaan vaivannut, on siksi täysin kohtuullista nimetä tämä kevennykseksi.


keskiviikko 10. elokuuta 2016

Tutkimus: Pariutuminen on todellakin muuttunut!

Ei silti niin, ettäkö asiassa olisi jotain uutta auringon alla, ainakaan heille jotka ovat "punaisen pillerinsä" jo ottaneet, vaikkakin myös jotain positiivista on löytynyt!

The Mating Game Has Changed, and You Won't Believe How


Miehet katsotaan "epäsopiviksi" koska he eivät omaa vähintäänkin samaa statusta kuin naiset:
"Complaints of college women that men “act like they’re in high school” or “don’t have it together” are not sour grapes or losers’ laments; they reflect a true and growing reality."
Tavattoman tutun kuuloista, mitä tulee esim. Fundamentin kirjoituksiin hypergamiasta, jonka mukaan naisen pitää saada ehdottomasti mies, joka on yli hänen tasonsa, tarkoitti se sitten hänen ulkonäköä, varallisuutta tai statusta. Miesten ongelmana lieneekin se, että he eivät osaa olla työteliäitä pyrkyreitä, sillä feministit ovat uskotelleet että nyt kun naisia suositaan kaikessa ja kun heidät on asetettu miehiä vastaan, ei näin ollen miehen muka tarvitse olla huolissaan elatuksen murheista, rahoista tai statuksista, sillä ne ovat "vain taaksejäänyttä patriarkaatin elämää" (Punainen pilleri: kyse olikin naisen luonteesta, ei patriarkaatista, mikä on vain epätoivoinen salaliittoteoria ja kiertoilmaus viholliselle, eli miessukupuolelle).

"It’s when males are in short supply that men turn promiscuous and spawn babies out of wedlock, and male violence rages: Male-male homicide rates go up; so do sexual assault rates. Men muster little energy for finding a mate and, preferring casual sex, happily engage in multiple relationships, University of Utah anthropologist Ryan Schacht reports in a recent issue of Royal Society Open Science."

Toisaalta, hypergamia on myös aiheuttanut sen, että irtosuhteita on nyt entistä enemmän, mutta myös mies vs. mies-väkivaltaa, puhumattakaan murhista ja raiskauksista Tämä syy ja seuraus-suhde on helppoa nähdä, koska miehet ovat kuin kansalalaiset kapitalismissa: jokainen on sodassa keskenään, ja muutamat rikastuvat (saavat), ja ihan kuten työpaikat ovat muuttumassa proletariaatin vakiotyösuhteista prekariaatin pätkä- ja silpputöiksi, ovat myös pitkät ja vakavat suhteet muuttuneet satunnaisiksi lyhyiksi suhteiksi. Ei vain siksi, koska naiset hakevat valtaosan eroista (puolet liitoista päättyy eroon, 80% naisen aloitteesta) vaan myöskin siksi koska naiset tyrkyttävät itseään vain miesten vähemmistölle, eli YTM-luokalle (YTM = ylemmän tason mies), Näin ollen seuraus on sama kuin kapitalismissa, jolloin heikoimmat lenkit hajoavat ensin ja keskiluokka katoaa, ja seurauksena on se, että toisaalta tapellaan kuolemaan asti keskenään resursseista, tai otetaan ne väkisin. Tämä on, niin makaaberilta kuin se nyt ehkä kuulostaakin, täysin luonnollista. Lisäksi, koska tämä aseltelma on ensikädessä "saantimiesten" tiedossa, he tietenkään eivät halua menettää asemaansa, vaan ottavat siitä kaiken ilon irti tiedostaen hyvin naisten kelvottomuuden monogamisten suhteiden suhteen. Usein käy vieläpä siten, että tälläinen  mies voi nauttia monen sukupolven naisista, samalla kun nainen rupsahtaessaan putoaa pois tai jonon hännille, todeten, että "nyt on juoksut juostu ja pelimiehet koettu" ja olisi aika asettua sen keskiluokkaisen ja tasoisen pullantuoksuisen elättäjämiehen kanssa ja hankkia kunniallinen perhestatus; miesten herätessä tämä tosin onnistuu enää yhä harvemmin.

Eräs yllättäväkin asia paljastui tutkimuksesta - mikä tosin ei liene yllättävä seikka YTM-luokalle:
"Women  are not destined to be coy or passive in the mating game. When they are the more numerous sex, they engage in sometimes fierce competition among themselves for the few available mates. Exhibit A might be Schacht’s home base, Utah, dominated by the Mormon Church. Such is the nature of Mormonism that men are apt to leave it while women are more likely to convert to it, and stay Mormon. That gives the community a strongly female-heavy sex ratio."
Kun naiset on vähemmistönä miehiin nähden, alkaa seksuaalinen valta kääntyä, ja naiset ryhtyvät aloitteellisiksi. 

On epäilemättä selvää, että feministit tietävät täsmälleen mikä seuraus sillä on kun maahan tuodaan ei vain kansan ja kulttuurin vihollisia, vaan myös miesten vihollisia; he järkeilevät että heidän vihollistensa vihollinen on ystävä, mutta tämä erehdys ei ole vain sairas, vaan kallis jokaisen kannalta sillä kukaan muslimi ei ole todellakaan muuttumassa feministiksi.


 It also gives Utah a wildly disproportionate rate of plastic surgery procedures—with higher rates of breast implants, nose jobs, all kinds of facial surgery, and Botox injections, even among college students.

Toinen tärkeä havainto tässä puolestaan oli se miten tämä seksuaalisen vallan kumoutuminen vaikuttaa  myös siihen, kuinka paljon naiset panostavat itseensä. Esim. Seuraavan tutkimuksen pohjalta voidaan sanoa naisen seksuaalisen vallan olevan länsimaisella naisella pääasiassa "hyvissä" kantimissa:

Tutkimus: Naiset hyväksyvät kehonsa aiempaa paremmin

Toisinsanoen, pulska nainen voi haluta miesmallia ja oikeasti uskoa myöskin sellaisen ansaitsevansa. Siinä missä seksuaalisen vallan kumoutuessa naiset taas panostavat avuihinsa, yrittäessään saada itselleen  miestä.

Siispä, hypergamian lopettamistalkoissa tämä kaikki olisikin syytä nyt muistaa! Tällöin esim. pakolaispolitiikka on ehdottomasti käännettävä siten, että muista maista otetaan naisia, eikä suinkaan yhtään enempää potentiaalisia ISIS-terroristeja. Se on myös jo ihan kansan välittömän turvallisuudenkin kannalta hyvä juttu muistaa.

Vaan kuten sanottua, on tämä pellossa eläminen on ihan yhtä lyhytnäköistä kuin kaikki muukin feminismistä ponnistava sekoilu - hetken eturyhmällä on kivaa, mutta sitten sitäkin alkaa ahdistamaan:
"This is what I found when I interviewed young women for a recent article, Crisis U, on the declining mental health of college students. Relationships were the leading cause of distress, and women were especially distressed over breakups, typically due to “commitment issues” among men. Further, at least some of what is being reported as rape stems from regret over drink-fueled encounters devoid of emotional connection."


Naisten oma hypergamia ja siihen kuuluva kullikaruselliajelu on johtanut tilanteeseen, missä heidän oma mielenterveystensäkin on jo vaarassa! Eikä ihme, miehet ovat vastanneet haasteeseen ja toisaalta mukautuneet tilanteeseen; naiset ovat hylänneet monogamian, ja korvanneet sen hypergamialla, unohtaen että niin metsä vastaa kuinka sinne huudetaan. Nainen on luontaisesti seksin ja pariutumisen portinvartija ja jos tämän "lukon" saa nyt auki lähes kuka tahansa, ei se enää toimita funktiotaan. Ei vaikka sen saisi auki pieni vähemmistö!

Ei siis ihme, että MGTOW on tullut yhtä jäädäkseen kuin naisten "sinkkuelämää"-tyylinen pelleily, jolloin asetelma alpha fucks, beta cucks ei enää toimi. (Oppi dialektiasta, mikä kuuluu Täydellisen Järjestemän yhteiskuntateoriaan selittää asian periaatetasolla, jolloin siis teesi muodostaa lopulta aina anti-teesin, etenkin jos kyseinen teesi on sortava, se herättää vastareaktion.) Kun taas hätä tästä miesten vastarintaliikehdinnässä nähdään siinä, miten feministien ja virallisen totuuden johtamassa tavassa pyrkitään häpäisemään KT- ja AT-tasojen miehet takaisin ruotuun, tästä todisteena taannoinen naistenlehtijuttu joka sisälsi "asiantuntijalausonnon" feministiltä, ja jutussä kuvana oli uunoturhapuromainen karikatyyri MGTOW-miehestä. Ei ole mikään ihme jos sortaja projisoi kunnon narsistin tapaan huonon omantuntonsa vastapuoleen.

"For the generation now coming of age—and for successive ones as long as males continue to fall behind—the dearth of good men at an important life juncture has repercussions for mental health. To name just one, success at dating and mating affects self-esteem."

Lopultakin se myönnetään, mikä feministisessä massakontrollissa pyritään vaientamaan täydellisesti: pariutuminen vaikuttaa mielenterveyteen!

Naiset ovat nyt joutuneet huomamaaan sen, että ahneella on paskainen loppu.

Joskin asia tunnustetaan vasta silloin, kun naisilla itsellään lyö näpeille heidän itse luomansa ja pelaamansa peli.


Niinpä vallitsevassa feministisessä järjestyksessä, tämä tarkoittaa yksinomaan sitä, että vasta kun naisille alkaa tulla tuntuvia seurauksia, ryhdytään vasta pohtimaan mitä asialle voitaisi tehdä. Sitä ennen miehet saavat auttaa itse itseään, yhteiskunnalla on parempaakin tekemistä, vaikka se pyöriikin miespuolisten nettomaksajien kustannnuksella.




torstai 4. elokuuta 2016

Vielä on (poliittisesti epäkorrektia) kesää jäljellä!

15% pois kaikesta mikä irtoaa!
Voimassa: 4 – 9.8. 2016
Kuponkikoodi: HEAT16
Linkki: Kauppaan

Vastoin paskapuheita kesää on kyllä vielä jäljellä, ja  me todistamme sen lätkäisemällä kesätarjouksen pöytään; muut viettävät rauhan kesää 2016, me vietämme ilolla poliittisesti epäkorrektia kesää 2016!

Sillä saat kylllä ostettua myös talvehtimiseenkin soveltuavia tuotteita, sillä se pätee jokaiseen kaupassa myytävään tuotteeseen.

Seuraavassa hieman tuotenäytteitä!

Infidel - (Olen) Vääräuskoinen- tuotepaketti!


Ja huppari klikkaamalla tästä tekstistä (HUOM: huppari on UNISEX-mallia, eli kelvollinen molemmille sukupuolille ja väritykseltään komean mustapunainen!)



Klassikko, joka on saanut huiman suosion mediassa ja feministien keskuudessa: 

Suoratilaa klikkaamalla tätä tekstiä - lue palautetta (kts. kuva ja kommenttialue) klikkaa tästä
Säihin istuva, kaksipuoleinen (!) ja suosittu blogin oma huppari:

Suoratilaa klikkaamalla tästä

Ja tästä kauppaan (klikkaa tätä tekstiä) - jossa lisää malleja!

Sinä tiedät mitä tehdä. Kiitos.

tiistai 2. elokuuta 2016

Juice Leskisen maskulistinen MGTOW-kannanotto!

”Kato semmosta miehen elämä on, se lyö päätään lattiaan”- Juice Leskinen

Tälläinen unohdettu arkistojen helmi löytyi. Juice osasi kertoa, miten tavallinen KTM-tasoinen mies on elämässään tyhjän päällä, täytettyään ensin naisen pesimistarpeet ja miten saatuaan pesimistarpeensa täytettyä, loppuu naisen kohdalla myös itsestään huolehtiminen. Haastattelija myös osasi summata hyvin, miten kyseinen pattitilanne tekee miehestä oman elämänsä panttivangin.


(Otsikon mainitsema kannanotto alkaa suunnilleen kohdasta 11:15 min.)

Itse kannanoton Juice aloitti sanoen osuvasti: "se johtuu siitä muijasta", mikä oli poliittisesti epäkorrektia ja siten kaikin puolin totta.

Voikin sanoa, että Juice oli varsinainen aikansa suomalainen proto-MGHTOW (haastattelu on kesältä 2003)!
"Mies, joka ei hallitse näitä taidonnäytteitä, jonka rahantulo vähenee, on "epäonnistunut" ja menettää kaiken: vaimonsa, perheensä, kotinsa, elämänsä tarkoituksen - kaiken turvallisuuden" 
"Inhimillinen elämä tarjoaa valinnan animaalisen - siis eläintä muistuttavan, alemman - ja henkisen olemassaolon välillä. Nainen valitsee epäröimättä animaalisen. Ruumiillinen hyvinvointi, pesä ja mahdollisuus noudattaa pesimissääntöjään ovat hänen korkein tavoitteensa" - Ester Vilar 

maanantai 1. elokuuta 2016

Se parhaiten nauraa joka viimeksi/suvakille nauraa (#loppumvlehdelle & #mvlehti)

Olkaa hyvät: Tässä on MV-lehti – Kuka veti pidemmän korren?


Fundamentti haluaa antaa tasapuolisesti onnittelunsa #loppumvlehdelle-tiimille ja MV-lehdelle ja tämän lukijoille.

#loppumvlehdelle-porukka lunasti paikkansa luultavasti historian lyhyimmän voiton saavuttajana ja ylläpitona, joka itseasiassa ei edes ollut voitto. Samalla se havainnollisti sen, miten tärkeää on muistaa sanonta "älä nuolaise ennen  kun tipahtaa" ja "ylpeys käy lankeemuksen edelle".

MV-lehti taas luultavasti tuli tämän nerokkaan markkinointitempauksensa ansiosta jälleen kerran lohnaisemaan itselleen lukijoita, isolla kädellä. Tässä tapauksessa allekirjoittanut muistuttaa sanonnnasta: Se parhaiten nauraa joka viimeksi/suvakille nauraa.

Puhetta on ollut myöskin voitonmaljoista.

Tässä oiva kuppi josta kumpikin osapuoli voi juomansa ryystää (muita poliittisesti epäkorrekteja tuotteita löydät klikkaamalla tästä)

Suoratilaa tästä linkistä

Suoratilaa tästä linkistä
All alone
In your misery
So alone
Could you have
Been deceived
Since I've been gone
I hear you been crying

You cry a thousand tears
Darling don't despair

I know your heart still bleeds

Loppusana:

Tämä aihe on hämärretty puhumalla informaatiosodankäynnistä, vaikka oikeastaan kyse on sodasta informaatiota vastaan yleisellä tasolla. Post-informaatiosodankäyntiä,joka tuntuu johtavan eräänlaiseen poltetun maan taktiikkaan; ensiksi yritetään sensuroida "pahan tiedon levittäjät" seuraavaksi puolestaan sitten pistetään vaikka koko netti pimeäksi, jos se ei onnistu.