torstai 15. maaliskuuta 2018

#Suostumus2018 - Kun pelkkä seksuaalinen valta ei enää riitä

Näyttää siltä, että Axl Smith oli oikeassa - asia, jota on ounasteltu aiemminkin. Orwellusta on taas siinä määrin luvassa, että tällä menolla me alamme tarvita ajatuspoliisien lisäksi myöskin seksipoliiseja, ja 24/7 kameravalvontaa makkarin puolella, jotta jokaisen oikeusturva varmennettaisi. Mahdollisesti myöskin sirutus, jossa kohdetta tarkkaillaan jatkuvasti on normaali seuraus tästä kehityksestä - kyseinen siru sopinee parhaiten joko oikeaan käteen, tai otsaan. Toisaalta, johtuen lakiuudistuksen gynosentrisestä luonteesta, edellä mainituista apuvälineistä tuskin on apua, sillä koko uudistus perustuu naisen mielivalalla, siispä jos eilen nainen suostui, ja tänään muutti mieltään, mennään päivän fiiliksen mukaan. Kuten aina ennenkin.

Mistä siis on kyse?

Nimittäin taas on asianlaita sellainen, että feministit on päästetty jatkamaan "poistakaa meiltä naisilta äänioikeus, pliis!" -kampanjaansa, ja tällä kertaa varsin odotettavissa olevalla aiheella, eli kyseessähän on raiskauksen määritelmän uudelleen määritteleminen. Arvatenkin tässä ollaan jälleen sotapolulla, ei niinkään raiskausta vastaan tai sen uhrien puolesta (joita on miehissä ja naisissa), vaan nimenomaan ideana on hyökätä miehiä vastaan, ja sementoida naisten seksuaalista valtaa - jopa "pyhittää" sitä.
Tavallinen päivä feministisessä ajatushautomossa
Kyseessä on siis raiskauslakiuudistus, vaikka jo nyt valeraiskaussyytökset ovat olleet länsimaiden vitsaus. Vaan eipä ihme, sillä sattumoisin tätä uudistusta kannattaa eduskunnan, feministeistä koostuva, naisverkosto - ja hiljattain feministipuoluetta ja vihreitä kannattanut oikeustieteenopiskelija jäi kiinni valeraiskaussyytöksistä.

Surkuhupaisaa on myöskin se, ettei edes näiden puuhasukupuolioletettu tiedä, kuinka tätä lakia ylipäänsä noudatettaisi, kuin myöskin se, että tämän ajajat impilikoivat, että muut ovat tässä heitä, joiden mukaan seksissä ei ole lähtökohtaisesti kyse molempien suotumuksesta; he kääntävät asiaa päälaelleen, sillä tämä uudistus nimenomaan perustuu olettamukselle, että jokainen mies on potentiaalinen raiskaaja ja jokainen nainen pakotettu seksiin!


Kyseessä ei ole näin ollen puolustus, kyseessä on hyökkäys.

On lisäksi täysin absurdia, että tällaisessa juridisessa muutostyössä, ei oteta perustavanlaatuisia seikkoja huomioon, kuten todistustaakkaa - se on aina väittämän esittäjällä. Vaan, mitäs tässä tehdään? Aivan, tässä miehen on todistettava, että hänellä on ollut suostumus sellaisessa kahden kaupassa, jota seksiksikin kutsumme.

Lisäksi emme voi unohtaa naiselle ominaisia piirteitä, kuten "voin muuttaa aina mieltäni, sillä olen nainen" -periaate, joka on eräs röyhkeä temppu, jota naiset käyttävät piittaamatta muista. Niinpä tämän lakimuutoksen avulla, tuolla olisi yhä karmeammat seuraukset, vaikka juuri tuon piirteen vuoksi tällaisia lakimuutoksia ei voida tehdä, kun kerran toinen osapuoli on epätasapainoinen tuuliviiri.

Nainen on seksin ja pariutumisen portinvartija, sillä naisilla on seksuaalinen valta. Tällä tavoin tuota valtaa pönkitetään entisestään, ja miestä painetaan astetta alemmaksi, sillä mies on jo nyt se, jonka täytyy tehdä kaikki työ, mutta nyt hänen pitäisi vielä kantaa käänteistä todistustaakkaakin - on tiedettävä, että nämä samat sekopäät ovat sitä mieltä, että humalassa ei voida antaa suotustumusta (koskee vain naista), joten nyt kyseessä on vain se, että valeraiskaussyytökset tehdään helpommaksi, sillä kuten tiedämme, on modernin naisen mielestä morkkis siitä, että on suostunut muun kuin alfalentokmapteenipankiirin kanssa sänkyyn "raiskaus" - sillä eihän nyt keskivertomiehestä saa hypergamisia, sinkkuelämäähuorapisteitä, mutta uhripojoja voi sentään hänenkin avullaan aina kartuttaa.


Siispä, kyseessä on vain se, että tämän muutoksen avulla, miehet ovat yhä enemmän naisen mielivallan varassa - seurauksena totaalinen yhteiskunnallinen tuho pahimmassa tapauksessa.


Mitä taas tulee yhteiskunnan ja kansan tulevaisuuteen ja yhtenäisyyteen, on tämä suoranainen kansanpetos ja hyökkäys kansaa vastaan, jo siksikin, että Suomen syntyvyys on aivan liian alhaista tasoa, ja tämä on omiaan tappamaan kansaamme sukupuuttoon.

Vaan, kuten tiedämme, ovat feministit lähinnä instrumentaalisessa roolissa, kansanmurhassa ja kansanvaihdossa. He pitävät huolta siitä, että mokutus jatkuu, ja suomalainen mies nainen ovat enemmin sodassa kuin rakkaudessa keskenään, samalla kun aikamme salakavalin biologinen ase tekee tuhojaan.

.
Feministit haluavat tuhota kaiken sen, mikä on kaunista ja tervettä, sillä he itse ovat rumia ja sairaita.

Ei kommentteja: